Oulu

Myyntivauhdittajat Oy

Myyntivauhdittajat Oy

Olemme laadukkaiden B2B-myyntikäyntien buukkaamiseen erikoistunut Myynnin Kasvutoimisto. Autamme asiakasyritystemme asiantuntijat samaan pöytään potentiaalisten yrityspäättäjien kanssa. Kun me hoidamme myynnin eniten aikaa vievän vaiheen, vapautuu asiakasyrityksen oman myynnin aika tuottaviin tapaamisiin ja kauppojen kotiuttamiseen.

Tarjoamme todellista B2B-myynnin näköalapaikkaa, jossa pääse tekemään töitä eri toimialojen myyntiorganisaatioiden kanssa sekä käyttämään työssä omaa asiantuntemustaan ja työskentelemään ammattilaisten työyhteisössä. Olemme myyntiorientoituneita, ratkaisukeskeisiä ja tuloksellisia. Luomme aitoa arvoa asiakkaille. 93% asiakkaista, joiden kanssa pilotoimme palvelun, jatkaa asiakkainamme.

Lue lisää www.myyntivauhdittajat.fi/

 

Asiakaspäällikkö

Asiakaspäällikkönä työskentelet toimitusjohtajan aisaparina ja osallistut yhteistyössä myynnin toimenpiteisiin. Työtehtäväsi keskittyy palveluidemme myyntiin B2B-sektorilla. Vastaat myyntiprosessissa alusta loppuun; myös tarjouksen tekeminen kuuluu työhösi. Kontaktoit myyntijohtajia ja toimitusjohtajia, joille tarjoat buukkauspalveluamme. Myös esimerkiksi uutiskirjeet ja markkinointiviestit ovat osa työnkuvaasi.

Toivomme, että sinulla on näyttöjä tuloksellisesta palvelu- sekä B2B-myynnistä, ja että olet aktiivinen, aloitteellinen ja tulosorientoitunut. Olet myynnin ammattilainen, joka oivaltaa oleellisen potentiaalisen päämiehen bisneksestä suht vaivattomasti. Englannin kielen osaaminen on etu. Tässä työssä tarvitset ajokorttia ja on toivottavaa, että ajoittain sinulla olisi oman auton käyttömahdollisuus. Odotamme, että sinulla on valmius ajoittain työskennellä toimistollamme Oulussa, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Tarjoamme sinulle hyvän takuupalkan ja kannustavan provision koulutuksen jälkeen. Paikka on sinulle, jos haluat tehdä ammattimaisesti töitä ja olla ylpeä siitä, mitä myyt.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Tanja Grönholm. Tiedusteluihin työnkuvasta vastaa Kari Kaisto, puh. 08 613 8991 maanantaisin ja perjantaisin kello 9.00–12.00. 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.