Sähköperämoottori.fi

Pirkanmaa

Sähköperämoottori.fi

Sähköperämoottori.fi / Nettitiikeri Oy

Olemme sähköisen liikkumisen edelläkävijä vesillä ja tuotteidemme puolesta kehityksen kärjessä – aallon harjalla.

Tuomme maahan Haswing- ja Epropulsion- sähköperämoottoreita, jotka sopivat soutu- ja kalastusveneisiin sekä pulpetti- ja purjeveneisiin. Sähköperämoottori.fi on osa Nettitiikeri Oy:tä, ja tavoitteemme on tarjota maahantuomamme tuotteet edullisesti suoraan kuluttajille. 

Olemme pieni yritys, joka pyrkii olemaan ajassa kiinni ja käyttämään nykyaikaisia alustoja ja sähköisiä työkaluja. Kanssamme pääset työskentelemään kansainvälisen kaupan parissa ja näet oman kädenjälkesi yrityksen menestyksessä. Saat ottaa vastuuta ja pääset tekemään monipuolisia, erilaisia töitä. Työkulttuurissamme arvostamme rentoutta, luottamusta ja vapautta.

Lue lisää https://www.sähköperämoottori.fi

 

Markkinointiassistentti

Pienen yrityksemme tiimissä on paikka asiakaslähtöisesti ajattelevalle markkinointiassistentille. Meillä työnkuvaasi kuuluu muun muassa verkkokaupan tuotepäivitykset, markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, projekteissa ja markkinoinnin automatisaatiossa auttaminen sekä puhelimitse tapahtuva ja sähköinen asiakaspalvelu.

Meillä on toimitilat Pirkkalassa ja joustava, sovittavissa oleva toimistoaika. Etätyöt ovat satunnaisesti mahdollisia.

Toivomme sinun olevan erityisen kiinnostunut uusista markkinoinnin apuvälineistä ja digitaalisesta markkinoinnista sekä – totta kai – on eduksi, mikäli olet kiinnostunut myös veneilystä ja kalastuksesta. Arvostamme mielenkiintoa kehittää ja tehdä markkinointia sekä oma-aloitteista, joustavaa otetta työhön. Kuvan- ja videonkäsittelytaidot ovat iso plussa.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi