Turku

Nextfour Solutions Oy

Nextfour Solutions Oy

Yrityksellämme on todella paljon mielenkiintoisia hankkeita ja laitteita, ja meillä pääset työskentelemään ainutlaatuisessa ympäristössä. Vaihtuvuus on pientä, mikä kertoo työntekijöidemme tyytyväisyydestä. Meillä kukaan ei ole yksin, vaan toimimme toisiaan tukevana tiiminä.

Tuote-ekosysteemi, jonka parissa tulet työskentelemään, erikoistuu älykkäisiin veneilykokemuksiin. 

Q Experience on älykäs käyttöliittymä veneeseen. Järjestelmä päivittää veneilykokemuksen tähän päivään yhdistämällä kaikki veneen toiminnot yhdelle, helppokäyttöiselle kosketusnäytölle. Q Panel -näytön lisäksi järjestelmään kuuluu muita Q-laitteita, jotka on suunniteltu helpottamaan veneilyä. Kaikki järjestelmän laitteet on kehitetty ja testattu Suomen vaativissa veneilyolosuhteissa.

Katso lisää osoitteessa www.nextfour.com/fi/ tai theqexperience.com

 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana työnkuvasi sisältää pääasiassa markkinointia ja digitaalista viestintää. Sekä suomeksi että englanniksi tehtävä viestintä keskittyy paljolti tuotteen ympärille ja voi sisältää esimerkiksi tuoteselosteita.

Etsimme sinua, joka saat asioita aikaan, nautit nopeasta tekemisen temposta ja näet ongelmien tilalla ratkaisuja. Sisällöntuottamisen taidot ja vahva kiinnostus markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan on ehdottomasti eduksi. Visuaalisen tuotannon taidot eivät ole välttämättömiä, mutta olisivat erinomainen lisä. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alamme tuntemus varmasti auttaisivat tehtävässä onnistumista.

Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsi tai muut pohjoismaiset kielet olisivat plussaa, sillä Pohjoismaat ovat pääkohdemaat.

Tiedustelut työnkuvasta: Niklas Öhman, toimitusjohtaja, puh. 050 372 8287 tai niklas.ohman@nextfour.com

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.