Oulu

Office Showroom Oulu Oy

Office Showroom Oulu Oy

EFG tarjoaa täydelliset sisustusratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin sekä laajan valikoiman ergonomisia ja joustavia toimistokalusteratkaisuja, jotka sopivat asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Toimimme Oulun lisäksi Jyväskylässä sekä Joensuussa. Nyt tavoitteemme on saavuttaa isompi markkinaosuus myös Oulun alueen toimistokalustemarkkinoilla.

Tarjoamme haasteellisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä hyvät tuotteet ja mahdollisuudet vaikuttaa itse työssä onnistumiseen.

Lue lisää efgjyvaskyla.fi/

 

Asiakkuuspäällikkö 

Asiakkuuspäällikkönä työsi sisältää pääasiassa kalusteiden myyntiä, uusasiakashankintaa sekä suunnittelu- ja tarjousohjelman käyttöä. Tulisit työskentelemään Oulun näyttelyssämme työaikamme, 9.00–16.00, puitteissa.

Etsimme myyntihenkisyyttä, ulospäinsuuntautuneisuutta, asiakaskeskeistä ajattelua ja rohkeutta lähestyä asiakkaita eri kanavissa. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ja alan tuntemus on eduksi. Tarvitset työssä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa Seppo Happonen p. 0400 596945 tai Kari Päivinen p. 0500 498976. 

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.