On-Time Research Solutions Oy

Keski-Suomi

On-Time Research Solutions Oy

On-Time Reserach Solutions Oy

On-Time – Paljon enemmän kuin pelkkä viestintäalusta

On-Time-mobiiliviestintäalusta on jatkuvasti kehittyvä, monipuolinen ja helppokäyttöinen SaaS-ratkaisu, joka toimii kaikkikanavaisuuden – tarkemmin sanottuna omnichannel-ajatuksen – periaatteella.

Selkeän vision, vuosien kehitystyön ja yli viidenkymmenen eri käyttökohteen testaamisen myötä alustasta on kasvanut lyömätön työkalu kestävien ja kukoistavien asiakassuhteiden rakentamiseksi, asiakkuuden kaikissa eri vaiheissa.

On-Timen liiketoimintaa ohjaa aito halu auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja tehdä maailmasta parempi. Olemme mukana luomassa eettisiä ja juridisia pelisääntöjä nopeasti kasvavalle robottipuhelu-alalle. Alustaamme käytetään muun muassa kyselyihin, maksumuistutuksiin, asiakkuuksien hoitamiseen ja lukuisiin muihin tarkoituksiin – mutta ei koskaan suoramyyntiin.

On-Timella käsi kädessä kulkevat vastuu ja vapaus. Haluamme olla vastuullinen työnantaja ja taata työntekijöidemme hyvinvoinnin. Meillä työn tekeminen on ihan oikeasti hauskaa. Tutustu meihin – ontime.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Tiimimme tarvitsee uutta myynnin ja markkinoinnin osaajaa – tai mahdollisesti kahta uutta tekijää, joista toinen keskittyy kansainväliseen myyntiin ja toinen digitaaliseen markkinointiin.

Sales Development Representativen (SDR) työnkuva tulee rakentumaan kansainväliseen myyntityöhön liittyvistä tehtävistä, esimerkiksi markkinaselvityksistä ja tutkimuksista, prospektoinnista, markkinan kartoituksesta ja muista myynnin töistä.

Markkinoinnin tehtäviin puolestaan lukeutuu digimarkkinoinnista vastaaminen kokonaisuudessaan, muun muassa sisällöntuotannosta ja inbound-markkinoinnista kansainvälisessä markkinassa.

Meillä on toimistot Jyväskylässä ja Helsingissä, ja etätyö on osa arkeamme, joten asuinpaikkasi voi olla missä tahansa.

Haemme teknologiasta ja digitaalisuudesta kiinnostunutta osaajaa, joka haluaa aidosti oppia ja kehittyä. Arvostamme kaupallista kokemusta, osaamista ja näkemystä sekä kiinnostusta myös moderneihin myynnin ja markkinoinnin tapoihin ja suuntauksiin.

Työsi fokus tulee olemaan kansainvälisessä toiminnassa, joten tarvitset sujuvan englannin kielen taidon, ja on erityisen hienoa, mikäli taidat pohjoismaisia kieliä, etenkin ruotsia.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa toimitusjohtaja Teemu Valkonen, teemu.valkonen@ontime.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.