Jyväskylä

Online Solutions Oy

Online Solutions Oy

Online Solutions Oy on sähköisen liiketoiminnan, tietoturvan ja yritysten internet-palveluiden asiantuntijayritys. Online Solutionsilla on erittäin vahva tekninen osaaminen ja myytävät tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja käyttäjilleen luotettavia sekä tarpeellisia. Tuotteiden myyjän on helppo seisoa edustamiensa tuotteiden takana.

Online Solutionsilla työntekijällä on mahdollisuus nähdä aihepiirin asioita syvällisesti ja päästä kehittymään ammatillisesti eteenpäin markkinoiden tehokkaimpien tuotteiden parissa.  Online Solutions on sitoutunut tuotteidensa laatuun ja myös henkilökuntansa hyvinvointiin, esimerkiksi liikuntaeduilla ja yhteisillä liikunta- ja vapaa-ajan aktiviteeteilla.

Lue lisää sähköpostin tietoturvatuotteistamme: www.secmail.com ja yrityksestä ja muista palveluistamme www.online.fi

Yritysmyyjä/myyntipäällikkö

Meillä on haussa kaksi tekijää alla oleviin työnkuviin.

1)    Ensimmäinen työnkuva koostuu SecMail-suojattu sähköposti -palvelun myynnistä ja markkinoinnista yrityksille ja julkiselle sektorille. Tavoite on palvelutuotteen myynti- ja markkinointiaktiviteetin lisääminen segmentoiduille asiakkaille. Tehtävä tarjoaa hyvän näköalapaikan yrityssähköpostin tietoturvaan. Motivoituneelle ja aktiiviselle myyjälle tarjolla erityisen palkitseva työ, joka palkitsee erinomaisesti myös taloudellisesti.

2)    Toinen työnkuva muodostuu sähköiseen liiketoimintaan liittyvien palveluiden ja ratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista (esimerkkeinä monipuoliset verkkosivustot, ajanvaraus, verkkokauppa, jäsenrekisterit, taloushallinto, chatti ja sähköpostimarkkinoinnin työkalut).

Toimenkuva tarkentuu oman osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Myynnin paikat voivat sijaita joko Jyväskylässä tai Vantaalla. Työ sisältää hieman matkustamista. Tehtäviin on olemassa perusteellinen perehdytysprosessi.

Toivomme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan ja sujuvaa työskentelyä tietotekniikan kanssa, mutta emme edellytä alan koulutusta tai kokemusta. Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, erityisesti ymmärrys B2B-kaupasta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, motivaatiota, aktiivisuutta, vastuullisuutta ja halua menestyä ja kehittyä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarkemmat tiedustelut työnkuvasta: Sami Vainioniemi, sami.vainioniemi@online.fi, 040 558 8888

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.