Jyväskylä

Online Solutions Oy

Online Solutions Oy

Online Solutions Oy on sähköisen liiketoiminnan, tietoturvan ja yritysten internet-palveluiden asiantuntijayritys. Online Solutionsilla on erittäin vahva tekninen osaaminen ja myytävät tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja käyttäjilleen luotettavia sekä tarpeellisia. Tuotteiden myyjän on helppo seisoa edustamiensa tuotteiden takana.

Online Solutionsilla työntekijällä on mahdollisuus nähdä aihepiirin asioita syvällisesti ja päästä kehittymään ammatillisesti eteenpäin markkinoiden tehokkaimpien tuotteiden parissa.  Online Solutions on sitoutunut tuotteidensa laatuun ja myös henkilökuntansa hyvinvointiin, esimerkiksi liikuntaeduilla ja yhteisillä liikunta- ja vapaa-ajan aktiviteeteilla.

Lue lisää sähköpostin tietoturvatuotteistamme: www.secmail.com ja yrityksestä ja muista palveluistamme www.online.fi

Web-markkinoinnin suunnittelija / toteuttaja

Työnkuva koostuu oman ja asiakkaiden markkinoinnin toteuttamisesta. Tehtävät tarkentuvat omien vahvuuksiesi mukaisesti ja voivat koostua esimerkiksi käyttöliittymä- ja ulkoasusuunnittelusta, markkinointitekstien suunnittelusta ja kirjoittamisesta sekä osaamisen mukaan mahdollisesti verkkosivujen toiminallisuuksien koodauksesta osana toteutuksia.

Toivomme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan, ja IT-alan, markkinoinnin tai graafisen alan osaaminen on eduksi. Asiakaslähtöinen ja luova tapa ajatella on tehtävässä tarpeen. Arvostamme oma-aloitteisuutta, motivaatiota, aktiivisuutta, vastuullisuutta ja halua menestyä ja kehittyä.

Tarkemmat tiedustelut työnkuvasta: Marko Naasila, marko.naasila@online.fi, 040 0948533

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.