Oulu

OnSite Palvelut Oy

OnSite Palvelut Oy 

Olemme kehittämässä monipuolista rakennus- ja kuljetusalan palveluyritystä, jolle rakentajat voivat ulkoistaa hankkeen kalusto-, työmaaympäristön ylläpito- ja logistiikkatehtäviään, kuten ne olisivat yrityksen omien parhaiden ammattilaisen hoidettavana.

Työntekijät pääsevät mukaan kehittämään yrityksen kasvutarinaa ja luomaan itselleen omannäköistä toimintakenttää. Työntekijä pystyy osaltaan vaikuttamaan toimenkuvansa sisältöön siten, että toimenkuva vastaa mahdollisimman hyvin työntekijän vahvuuksia ja mielenkiinnon kohteita.

Yrityksenä olemme jämäkkä, pieni ja joustava. Päätökset tehdään aina paikallisesti suoraan työntekijän esimiehen toimesta, ei suuren organisaation takaa. Sitoutuneella työntekijällä on aito mahdollisuus luoda itsensä näköinen työpaikka ja työtehtävä. Itsensä kehittäminen ja uralla eteneminen työskentelyn kautta on yhteinen tavoitteemme.

Lue lisää on-site.fi

 

Myynti- ja markkinointivastaava

Laaja-alainen, myyntiin ja markkinointiin painottuva tehtäväkenttäsi myynti- ja markkinointivastaavana tulee täsmentymään myös omien vahvuuksiesi ja kiinnostustesi mukaan.

Työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

  • Asiakashankinta
  • Asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen
  • Eri markkinointikanavien hyödyntäminen
  • Markkinointimateriaalien laatimiseen ja ylläpitoon osallistuminen

Tuloksentekokykyisellä tekijällä on mahdollisuus myös kasata itselleen ketterä myyntitiimi, jossa toimia myyntipäällikön tehtävissä tulosvastuulla.

Etätyöt ovat meillä suositeltuja, mutta myöhemmin on mahdollista järjestää myös oma työpiste Oulun alueelle. Työskentelemme pääsääntöisesti kello 9.00–17.00, mutta työaika on joustava erityisesti projektiluontoisissa etätöissä.

Arvostamme erityisesti ulospäinsuuntautuneisuutta, kehityshalua ja myyntityöhön kuuluvan epävarmuuden ja paineensietokykyä. Toivomme sinulta kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä, ja rakennus- tai konevuokrausalan tuntemus on eduksi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tarpeen.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedustelut työnkuvasta ja yrityksestä Juho Manniselle, puh. 050 553 2821 tai juho@on-site.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 25.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.