Palvelutukku Itä-Suomi Oy

Etelä-Savo

Palvelutukku Itä-Suomi Oy

Palvelutukku Itä-Suomi Oy

Palvelutukku Itä-Suomi Oy on yksityinen, täyden palvelun palvelutukku Itä-Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti kaikissa tilanteissa – myös yllättävissä. Suhtaudumme ruokaan ja lähiruokaan intohimolla, ja haluamme olla kehittämässä asiakkaidemme kanssa yhdessä alueen ruokakulttuuria elinvoimaiseksi. Meillä on toimipisteet Mikkelissä ja Kuopiossa.

Meille on tärkeää, että kaikki työntekijät saavat olla omia persooniaan ja erilaisia vahvuuksia pyritään huomioimaan työtehtävien toimenkuvissa. Arvostamme kivaa, rentoa ja hyvin sitoutunutta henkilökuntaamme ja työilmapiiriä.

Lue lisää https://palvelutukkuitasuomi.fi

 

Tukkumyyjä

Haemme riveihimme uutta tekijää, jonka työtehtävät sisältävät tukkumyyjän, myynnin assistentin sekä asiakasvastuullisen myyjän töitä. Kanssamme opit hallitsemaan kokonaisuuksia, huolehtimaan asiakkaista ja luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Työpaikka on ensisijaisesti toimitiloissamme Pomonkadulla Mikkelissä kello 7.00–17.00 välillä, seitsemän ja puoli tuntia päivässä.

Toivomme sinulta avoimuutta ja reippautta oppia uutta sekä luontevaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja palvelualttiutta. Aikaisempi myynnin ja esimerkiksi katelaskennan osaaminen on ehdottomasti eduksi. Meillä on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä helpottamassa arkea. Olisi erityisen hienoa, jos jaat intohimomme hyvää ruokaa kohtaan ja haluat rakentaa itsellesi uran ruoka-alalla.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Tarja Kankkunen, puh. 050 370 4308 tai tarja.kankkunen@palvelutukkuitasuomi.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 21.3.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Etelä-Savon ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.