Kuopio

Partanen & Lamusuo Oy

Partanen & Lamusuo Oy

Me olemme tiimi ja yhteisö, jolla on yhteinen tavoite. Tehtävämme on luoda ympäristöstämme harmonisempi, kauniimpi ja toimivampi – pala palalta eheämpi. Taide on aina liittynyt työhömme, mutta meille taide tarkoittaa tapaamme ajatella ja löytää tunne ja tarina, sekä tehdä se todelliseksi. Loppujen lopuksi itse taideteos sekä onnistumisemme mittari on kokemus, jonka teos, tila tai ympäristö synnyttää.

Me olemme luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Kättemme jälki näkyy elokuvateattereissa, sairaaloissa, rakennuksissa, ihmisten kodeissa, kaupungeissa ja maisemissa. Mutta vaikka huomion keskipisteessä on yleensä työmme lopputulos, me pidämme yhtä tärkeänä matkaa ennen sitä. Meillä onnistutaan aina yhdessä.

Lue lisää https://pa-la.fi
 

Kaupallinen tuottaja

Avaamme maaliskuussa Kuopion keskustaan Palad Showroomin. Etsimme tiimimme Kaupallista tuottajaa Showroomin lanseeraukseen ja markkinointiin sekä kalusteiden myyntiin, kalustemuotoilun markkinointiin ja verkkosivujen päivittämiseen. Sosiaalisen median maailmassa toimiminen, erityisesti Instagramissa ja Facebookissa, on myös tärkeä osa työtä.

Meidän tiimiimme sopii elämäänsä tyytyväinen ja onnellinen ihminen. Lisäksi arvostamme neuvottelutaitoa, ihmisläheisyyttä ja edustuksellisuutta. Toivomme löytävämme moniosaajan, joka tarttuu uusiin haasteisiin innokkaasti ja on luova ja järjestelmällinen ratkaisun etsijä.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Hanna Kalliokoski, hanna@pa-la.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi