Kainuu

Pekka Heikkinen & kumpp. Oy

Pekka Heikkinen & kumpp. Oy

Vuonna 1913 leipurimestari Pekka Heikkinen perusti leipomo- ja kondiittoriliikkeen Kajaaniin puolisonsa Anna Loviisan kanssa. Yli satavuotiaan yrityksen historian neljäs leipomo on vihdoinkin valmis ja nyt leivotaan puu-uunileipää puolentoista vuoden tauon jälkeen! Kaikki puu-uunileivät ja muut herkkumme myydään Välikadun puodista, tervetuloa!

Olemme ikoninen kajaanilainen yritys, ja olemme todella ylpeitä tuotteistamme ja toimintatavoistamme. Yrityksellämme on tarjota valtavan hyvä tuote, innostava työympäristö ja työyhteisö, jossa vallitsee hyvä fiilis. Haluamme rakentaa kantavalla pohjalla olevaa tulevaisuutta.

Lue lisää pekkaheikkinen.fi

 

B2B-myyjä

Lähdemme edistämään yrityspuolen myyntiämme, ja siihen tehtävään etsimme myyntiorientoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä B2B-myyjää. Työ koostuu muun muassa uusasiakashankinnasta, kampanjamyynnistä ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Sinulla on mahdollisuus lähteä luomaan, rakentamaan ja ennen kaikkea toteuttamaan uutta myynnin mallia. Etätyöskentelystä voidaan sopia perehdytysjakson jälkeen.

Olet etsimämme tekijä, jos kukoistat itsenäisessä työssä, nautit myynnistä ja tartut rohkeasti ja oma-aloitteisesti toimeen Aikaisempi kokemus B2B-myyntityöstä sekä alan tuntemus ovat plussaa. Me tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen sekä mahdollisuuden keskittyä olennaiseen, eli myyntityöhön. 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Kaisa Marin, puh. 044 288 5253 tai kaisa.marin@pekkaheikkinen.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi