Kuopio

PeltiKii & Aito Katto / Markus Kauhanen Oy

PeltiKii & Aito Katto / Markus Kauhanen Oy

PeltiKii Palvelu on Kuopiolainen monipuolisesti erilaisia pellityksiä ja peltilistoituksia tekevä yritys. Tarvitsitpa sitten uutta saumattua peltikattoa, metallijulkisivua, peltilistoituksia tai piippujen pellitystä, voit kääntyä meidän puoleemme. Meiltä saat myös hankittua erilaiset kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät, jotka ovat hyödyllisiä ja tarpeellisia kaikenlaisille kiinteistöille.

AitoKatto toteuttaa asiakaskohtaisesti räätälöidyt vesikattojen korjaus ja uusimisprojektit vankalla ammattitaidolla ja asenteella. Periaate on suunnitella hyvin ja kohdekohtaisesti. Toteuttaa parasta laatua pitkäksi aikaa. Emme kannata halvinta nopeaa kertakäyttökulttuuria.

Meillä on hyvin toimiva, vastaanottava ja ideoille avoin työyhteisö ja nuorekas työporukka.

Katso lisää osoitteissa peltikii.fi ja aitokatto.fi

 

Myyjä

Pääasiallinen työsi on kattoremonttien, peltilistoitusten ja muiden palveluidemme markkinointia ja myyntiä. Haluamme aktivoida ja kehittää myyntiä sekä pyrimme rakentamaan systemaattisempaa markkinointia. Palveluitamme tarjotaan sekä alihankintana yrityksille että suoraan yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille. Ovelta ovelle kaupustelua työ ei tule sisältämään. Tavoitteemme on herättää kiinnostus asiakkaissa ja synnyttää yhteydenottopyyntöjä meille päin.

Toivomme sinulta kokemusta rakennusalalta tai tietoa peltityöstä ja rakenteista. Työssä tarvitset itseohjautuvuutta ja ajokortin, sillä työ on myös liikkuvaa. Reissutyömahdollisuus ei välttämätön mutta katsotaan eduksi pitkällä aikavälillä.

Tiedustelut työnkuvasta: Elisa Salminen, puh. 050 339 6105 palvelu@peltikii.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.