People Cloud Oy

Uusimaa

People Cloud Oy

People Cloud Oy

People Cloud uudistaa ICT-alan alihankintaa nopeilla ja ensiluokkaisilla työvoimaratkaisuilla. Olemme ja tulemme olemaan todella kovan luokan osaajien ja konsulttien talo, joka panostaa merkittäviin asiakkuuksiin. 

People Cloud on täysin uudenlainen tapa välittää ulkoistettuja ICT-resursseja. Se on myös kansainvälistymisen alkuaskelilla, ja uskomme, että seuraavat vuodet tulevat olemaan yrityksellemme todella kovan kasvun aikaa.

Olemme ylpeitä siitä, miten rento, ystävällinen ja avulias työyhteisö meillä on. Parhaita asioita yrityksessämme ovat ehdottomasti hyvät kollegat, jotka auttavat aina, sekä vapaus ja luottamus työkulttuurin kulmakivinä. Panostamme myös työntekijöihimme esimerkiksi erinomaisella terveysvakuutuksella ja liikunta- ja lounaseduilla, ja haluamme yrityskulttuurimme olevan rento, rehellinen ja välittävä. Jos haluat kasvaa bisneksemme mukana, tervetuloa meille!

Lue lisää peoplecloudpro.com
 

Sales Manager

Sales Managerina pääasiallisia työtehtäväsi tulevat olemaan People Cloudin myynti sekä uusasiakashankinta, joka meillä tarkoittaa asiakkaiden kontaktointia puhelimitse, sähköpostitse ja LinkedInin kautta sekä uusien ja valmiiksi annettujen prospektien läpikäyntiä. Myyjänä työskentelet myös yhteiskumppaniemme kanssa sekä saat lisäksi mahdollisuuden osallistua rekrytointiin, sillä välitämme asiakkaillemme ICT-alan työvoimaa, eli etsimme ja haastattelemme sopivia ehdokkaita.

Yrityksenä olemme etätyön edelläkävijöitä. Teemme töitä normaalien toimistotyöaikojen puitteissa, ja meillä on mahdollisuus käyttää ulkopuolisia tiloja Tampereella tai Espoossa tilapäistarpeisiin tai asiakasneuvotteluihin, mutta meillä ei ole varsinaista, omaa toimistoa.

Voit olla myyntiurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ICT-alan myynnistä, alan tuntemusta ja mahdollisia, olemassa olevia verkostoja ICT-alan toimijoihin ja muihin potentiaalisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Meillä on maailman paras tiimin tuki ja ihan tutkitustikin huikeat kollegat tarjolla. Luotamme tiimiläisiimme ja annamme vapautta ja tilaa tehdä, sillä työn tulokset puhuvat puolestaan. Yritykseemme istuvat oma-aloitteiset, itseohjautuvat, nopeasti oppivat ja myynnilliset tekijät, jotka syttyvät startup-maailmasta ja nopeasti kehittyvästä bisneksestä.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa toimitusjohtaja Susanna Rossi, puh. 040 415 1336 tai susanna.rossi@moval.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi