Kotirobo

Pirkanmaa

PeTe Innovation Oy

Kotirobo / PeTe Innovation Oy

Mitä tapahtui, kun kaksi nuorehkoa miestä yhdisti ripauksen yrittäjämielisyyttä ja intohimoa? 

Molempien haave ja unelma oli tehdä jotain omaa. Eräänä alkukevään iltana istuimme kupposen ääreen pohtimaan syntyjä syviä. Nopeasti juttumme juonsi yrittämiseen ja siitä haaveiluun. Mietimme, mitä voisimme tarjota ihmisille kaiken tämän kiireen keskellä? Syntyi ajatus askeleen vaivattomammasta arjesta.   

Olemme voimakkaasti kasvussa oleva kotimainen kotirobotiikan erikoisverkkokauppa, mutta tarinamme on vasta alussa. Tavoitteemme on olla kotirobotiikan johtava verkkokauppa, joka auttaa asiakasta aina tuotevalinnasta pitkäaikaiseen käyttökokemukseen.

Kasvamme nopeasti, joten tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa mukanamme. Panostamme rentoon, joustavaan ja nuorekkaaseen yrityskulttuuriin sekä sopivaan suhteeseen haastavuutta ja monipuolisuutta. Tule mukaan tarinaamme!

Lue lisää https://www.kotirobo.fi

 

Myyntiassistentti

Tiimissämme on paikka iloiselle ja ulospäinsuuntautuneelle tekijälle, joka haluaa aidosti menestyä. Meillä työnkuvasi tulee rakentumaan pääasiassa asiakaspalvelusta, jossa autetaan kuluttaja-asiakkaita sähköpostin, chatin ja puhelimen välityksellä sekä myynti-, käyttö- että reklamaatiotilanteissa. Työhön kuuluu myös verkkokaupan avustavia tehtäviä, kuten tuotteiden luontia ja päivittämistä. 

Työskentely onnistuu joustavasti omien mieltymystesi mukaan niin etänä kuin toimipisteellämme. Työaikamme on sovittavissa, esimerkiksi liukuvasti arkisin kello 7.00–17.00 väliltä.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä on eduksi, sillä etsimme myyntihenkistä tekijää, joka keskustelee asiakkaiden kanssa aktiivisesti ja rohkeasti. Arvostamme yrityksessämme jatkuvaa kehitystä, pitkäjänteisyyttä ja näkemystä – sekä toki kiinnostusta kodin robotiikkaan. Toivomme sinulta oma-aloitteista työotetta, asiakaslähtöistä palveluasennetta sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on plussaa.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaavat Ville Peltonen, puh. 0400 810 981 tai ville.peltonen@kotirobo.fi sekä Jukka Teelmäki, puh. 044 330 6234 tai jukka.teelmaki@kotirobo.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi