Turku

Pietiko Oy

Pietiko Oy

Pietikon toiminta-ajatuksena on olla mittaustekniikan asiantuntija niillä aloilla, joihin liittyviä mittalaitteita edustamme. Valikoimiimme kuuluu mm. ilmanvaihdon, kosteuden, lämpötilan, paineen, äänitasojen sekä pH:n ja erilaisten pitoisuuksien mittaukseen soveltuvia laitteita ja välineitä.

Tämä asiantuntemus edellyttää, että tunnemme myymiemme mittalaitteiden toimintaperiaatteet, niiden todelliset suoritusarvot sekä vahvuudet ja heikkoudet todellisissa mittaustilanteissa.

Yrityksenä meillä on nuorekas ilmapiiri ja hyvä henki, ja kehitämme jatkuvasti uusia asioita.

Lue lisää www.pietiko.fi

Asiakkuusvastaava

Pääasiallinen työnkuvasi on talotekniikan mittauslaitteiden ja järjestelmien myynti. Se sisältää esimerkiksi:

  • tilausten ja toimitusten käsittelyä sekä tarjouskyselyihin vastaamista
  • aktiivista ja oma-aloitteista myyntityötä
  • asiakashankintaa
  • lisäksi jossain määrin yrityksen markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista tiimikaveria, jolla on järjestelmällinen työote ja halu tehdä tulosta. Aikaisempi myyntikokemus ja kiinnostus alaamme ja mittaustekniikkaa kohtaan on eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Sami Pietilä, 040-503 6292, sami.pietila@edumax.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.