Jyväskylä

PKM-Vidgren Oy

PKM-Vidgren Oy / Parketti ja Kaakeli Widgren

Parketti ja Kaakeli Widgren on alkuperäinen vuonna 1982 perustettu sisustusalan erikosliike. Meiltä saa monipuoliset alan tuotteet ja asennuspalvelut kotitalouksille ja yrityksille vuosikymmenten kokemuksella. Toimintamme perustuu ammattitaitoisiin myyjiin, asentajiin, kiinteisiin hintoihin ja pitäviin aikatauluihin. Tuotteille annamme jopa 10 vuoden takuun ja työlle vuoden. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alamme ammattilaiseksi, jolle riittää töitä pitkäksi aikaa.

 Lue lisää parkettiwidgren.fi

Myyntiedustaja

Myyntiedustajana pääasiallinen työsi koostuu kuluttajamyynnistä ja -markkinoinnista sekä materiaalien hankinnasta ja kilpailutuksesta. Osittainen mahdollisuus myös etätyöhön.

Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen, iloinen ja ulospäin suuntautunut persoona. Aikaisempi myyntikokemus sekä alan tuntemus ovat eduksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia. 

Tiedustelut työnkuvasta: Seppo Widgren, seppo.widgren@parkettiwidgren.fi tai 0400 635 023. Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.