Kouvola

PMC-Pipe Oy

PMC-Pipe Oy

PMC-Pipe Oy on vuonna 2004 perustettu teollisuuden putki- ja laiteasennuksiin erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsee Kouvolassa ja palveluksessamme on tällä hetkellä reilut kymmenen ammattilaista. Toimimme koko Suomen alueella ja asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä mm. metsä-, prosessi- ja kemianteollisuudesta sekä energiantuotannosta. 

Itsenäisenä yrityksenä toimintamme on ketterää ja olemme aina palveluvalmiita. Putkiasennusten yhteydessä voimme toteuttaa myös muita kokonaisuuteen liittyviä töitä, kuten putkistojen eristyksiä tai telineasennuksia, mikä tekee palvelumallistamme yhä kustannustehokkaamman.

Katso lisää osoitteessa www.pmc-pipe.fi

 

Myyjä

Pääasiallinen työtehtäväsi keskittyy myyntiin, asiakaskäynteihin, tarjousten tekemiseen sekä tarjous- ja urakkalaskentaan. Tarkka työnkuva määrittyy myös oman osaamisen pohjalta, ja esimerkiksi työnjohdon osaaminen olisi arvostettua. Työhön pääsee kasvamaan, ja tiimimme on tukenasi. 

Toivomme sinulta hyvää asennetta, mielenkiintoa alaamme kohtaan ja halua oppia. Tarvitset rohkeutta lähestyä asiakkaita aktiivisesti, pelottomuutta ihmiskontakteissa sekä perusosaamista tietotekniikasta (Word, Excel, PowerPoint, Autocad plussaa). Arvostamme piirustusten lukutaitoa sekä 3D-mallinnuksen ymmärrystä, samoin kuin teollisuusalan kokemusta ja kosketuspintaa metsäteollisuuteen.

Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen on eduksi, samoin kuin kaikki kielitaito.

Tiedustelut: Simo Peltola, toimitusjohtaja, simo.peltola@pmc-pipe.fi tai 044 416 8834

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka neljän kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 4.5. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.