Oulu

Pohjan Timber-hirsi Oy

Pohjan Timber-hirsi Oy

Timber-hirsi on erikoistunut massiivipuisten rakennusten suunnitteluun ja tuotantoon.

Käytämme korkealaatuista, tunnettujen sahojen erikoistilauksesta toimittamaa suomalaista kuusta ja arvostettuja, tunnettuja tavarantoimittajia, jotka antavat tuotteillemme lisäarvoa. Koko laatuketju on rakennettu täyttämään asiakkaittemme toiveet ja suunnittelemme rakenteet kullekin markkina-alueelle sopiviksi. Sahatavaran ostamme vuosisopimuksella, ja tuotteet kulkevat hallitusti ja suunnitellusti metsänomistajalta lopulliselle käyttäjälle.

Suunnitteluohjelmamme on suomalainen VERTEX kolmiulotteisine, visualisoituine kuvineen. Ohjelma on yhteensopiva automaattisen Hundegger-tuotantolinjamme kanssa.

Yllätämme asiakkaamme positiivisesti tavallista paremmalla laadulla ja erittäin hyvällä palvelulla, sillä tavoitteemme on pitkäaikainen, kestävä ja kehittyvä asiakassuhde.

Olemme pieni, mutta innovatiivinen yritys, joka on tuotekehityksessä ensimmäisten joukossa. Teemme tulevaisuudessa huomattavia investointeja ja meillä on selkeät kasvutavoitteet. Meillä pääset osaksi kokeilevaa yrityskulttuuria, jossa tehdään kovasti töitä ja kehitetään sekä kehitytään.

Lue lisää www.timber-hirsi.fi/fi/

 

Tarjouslaskija / logistikko

Haemme tarjouslaskijaa toimipisteellemme Haapavedellä. Pääasiallinen työtehtäväsi tulee keskittymään tarjouslaskennan ympärille, mutta lopullinen työnkuva tulee määrittymään oman osaamisesi mukaan. Olemme ottamassa käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän, jonka eri osa-alueet tulevat kuulumaan työnkuvaasi. Eduksi on, jos sinulla on jo kokemusta Admicomin käytöstä toiminnanohjausjärjestelmänä.

Arvostamme myös osaamista ja kokemusta digimarkkinoinnista ja kiinnostusta moderniin markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan. Työssä onnistumista tukee, jos sinulla on perustuntuma rakennustuoteteollisuudesta tai rakentamisesta.

Tiedustelut työnkuvasta: Onni Timlin (0400 649330, onni.timlin@timber-hirsi.fi) tai Pauli Hämäläinen (0443450340, pauli.hamalainen@timber-hirsi.fi). Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.