Polarwell KuumaLähde

Uusimaa

Polarwell Services Oy

Polarwell Services Oy / Polarwell KuumaLähde

Polarwell Services Oy on 25 vuotta hyvinvointialalla toiminut yritys. Olemme kasvaneet vakaasti yhdeksi Pohjoismaiden johtavista Premiumsegmentin SPA-allastoimittajaksi.

Aloitimme Suomessa ensimmäisenä yrityksenä ulkoporealtaiden myynnin ja pääsimme valitsemaan yhteistyökumppaniksemme kansainvälisesti toimialan parhaat valmistajat. Tunnetuin tuotemerkkimme on HotSpring.

Nykyinen Vantaan Petikossa sijaitseva vuonna 2018 rakennettu myyntinäyttelymme on tunnustettu Suomen suurimmaksi ja yhdeksi Pohjois- Euroopan parhaista SPA- ja allasalan näyttelyistä. Palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella ja valittujen tuotteiden osalta myös laajemmin Euroopassa.

Muuttuneessa maailmantilanteessa olemme huomanneet, että yhä useammat kotitaloudet panostavat oman perheen ja läheistensä hyvinvointiin tekemällä pitkäaikaisia sekä kestäviä ratkaisuja. Visiomme on tuoda asiakkaillemme rentoutusta ja hyvinvointia, joka kiteytyy lausahdukseen: hymyä elämään! Tämä saavutetaan kuuntelemalla ja aidolla halulla auttaa asiakasta.

Tarjoamme työntekijöillemme näköalapaikan kasvavalla, mielenkiintoisella alalla, nuorekkaassa ja hauskassa tiimissä, ja panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen ja koulutukseen.

Lue lisää www.kuumalahde.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Haluatko olla mukana luomassa uutta tulevaisuutta hyvinvointialalla?

Kaupallisena tuottajana työnkuvasi rakentuu pääasiallisesti sisällöntuotannosta verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin sekä asiakaspalvelusta, asiakaskontaktoinnista ja myyntityöstä. Työtehtäviin lukeutuu esimerkiksi postausten, blogien ja markkinointiviestinnän tekeminen, ja siksi tarvitsetkin työssä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä innostusta sosiaalisen median kanaviin ja moderneihin markkinoinnin tapoihin.

Palvelemme asiakkaitamme maanantaista lauantaihin Vantaalla edustavissa ja viihtyisissä tiloissa, jossa on miellyttävä työympäristö sekä mahtavat ihmiset ympärillesi. Työaikamme on viisi päivää viikossa, arkisin kello 10.00–18.00 sekä lauantaisin kello 10.00–15.00.

Tärkeää työssä menestymisen kannalta:

  • Asiakkaan palvelu ja ongelmien ratkaisu on lähellä sydäntäsi, sinulla on aito halu auttaa ja haluat saada asiakkaan hymyilemään.
  • Sinulla on innostunut asenne, määrätietoinen ja muut huomioiva työote sekä järjestelmällinen luonne ja kyky priorisoida työtehtäviä tarpeen mukaan.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä intohimo hyvää sisältöä kohtaan; ruotsin kielen taito ja muu kielitaito on plussaa.
  • Työskentelet tottuneesti modernin tietotekniikan kanssa ja olet kiinnostunut sosiaalisesta mediasta sekä markkinoinnin ja myynnin trendeistä.
  • Uuden oppiminen motivoi sinua.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi