Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Keski-Suomi

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Profiamin palveluiden tavoitteena on tukea lapsiperheitä yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti lapsen etua toteuttaen ja perheen voimavaroja vahvistaen.  

Toimintamme tavoite on, että perheet saavat nopean tuen ammattilaisilta elämän haasteissa ja että mahdollisimman moni lapsi saa viettää lapsuutensa kotonaan turvallisesti yhdessä vanhempiensa kanssa.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä yli 70 kunnan kanssa. Henkilöstömme koostuu sadasta sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisesta. Toiminnassamme yhdistyy vahva ja terve arvopohja, kohtaava työote, moniammatillinen osaaminen ja tutkimusperusteinen kehittäminen.

Olemme vastuullinen, mielenkiintoinen ja tutkitusti Suomen 2. paras työpaikka. Meillä lastensuojelua tehdään aidon moniammatillisesti, hyvällä fiiliksellä ja suurella sydämellä. Arvostamme työntekijöitämme ja heidän hyvinvointiaan, ja yrityskulttuurimme on rakentunut rehdistä ja avoimesta vuorovaikutuksesta – sekä jaetusta arvopohjasta ja intohimosta tehtäväämme kohtaan.

Lue lisää profiam.fi
 

Kaupallinen tuottaja

Haemme kaupallista tuottajaa, jonka tavoitteena olisi parantaa yrityksemme näkyvyyttä, edistää yhtiön viestintää ja mediamaista toimintaa. Meillä pääset rakentamaan uutta ja kehittämään nykyistä toimintaamme tällä saralla uudelle tasolle. Suunnittelun ohella toteutat luotua konseptia käytännössä, muun muassa sisällöntuotannon ja sosiaalisen median aktiivisuuden ja markkinoinnin kautta eri kanavissa.

Toivomme sinulta myös myynnillistä asennetta, sillä olennainen osa työtä ovat yhteydenotot ja keskustelun avaukset yrityksemme sidosryhmiin ja vaikuttajiin, kuten kunnan sosiaalitoimen päättäjiin. Tavoitteena on luoda uusia luovia toimintamalleja ja lähestymistapoja, joilla yhtiön myyntiä edistetään.

Teemme tällä hetkellä pääasiallisesti etätyötä, ja halutessasi voit työskennellä myös osa-aikaisena. Voit hakea paikkaa Keski-Suomesta tai Uudeltamaalta.

Sosiaalialan tuntemus ei ole välttämätöntä, sillä aikaisempi kokemus myynnin, markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä ja ennen kaikkea palo työtämme kohtaan on tärkeintä. Arvostamme motivaatiota ja kiinnostusta alaamme, halua oppia ja kehittää itseään sekä kykyä moniammatilliseen tiimityöhön ja itseohjautuvaan, itsenäiseen työhön.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Mikko Ailoranta, mikko.ailoranta@profiam.fi.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.