Hanna-jokinen

Hanna Jokinen

Myynti ja asiakasyhteydet

Olen toiminut myynnin parissa noin kuusi vuotta. Se on kasvattanut minua ja opettanut paljon. Mielestäni Suomessa myynti on harmillisen aliarvostettua ja se nähdään monesti vaikeana ja kiusallisenakin aiheena. Haluan mielelläni muuttaa näitä ennakkoasenteita ja auttaa ihmisiä olemaan ylpeitä myynnillisistä kokemuksistaan.

Koulutukseltani olen logistiikkainsinööri ja luonteessani on insinöörimäisiä piirteitä: hahmotan kokonaiskuvan nopeasti, tietynlainen tarkkuus sekä luvut kiinnostavat minua. Toisaalta olen todella fiiliksellä eläjä ja tunnen asioita herkästi, se tulee vain valjastaa oikeisiin paikkoihin ja oikeaan aikaan!

"Jokaiselta löytyy potentiaalia, se tulee vain valjastaa."

Aiemmin olen työskennellyt myös liikuntakeskusmaailmassa, missä sain oppia ja tutustua erilaisiin persooniin.  Valmennus -ja ohjaustyössä koin, että ehdoton vahvuuteni on taito kuunnella ja olla kiinnostunut aidosti asiakkaan asioista, jolloin voin myös ratkaista haasteita paremmin. En pelkää heittäytyä ja tsemppaus sekä rohkea asenteeni näkyy monesti myös työssäni.

Olen jo pitkään ollut utelias ihmismielestä ja psykologiasta: NLP-koulutus ja muutama urheilupsykologian opintopiste ovat olleet hyödyksi arjessa sekä työelämässä. Ajattelen, että jokaiselta löytyy potentiaalia, se tulee vain valjastaa. Haluankin valaa uskoa suomalaisiin ajattelutapoihin: ”there is no limits”.

Erityisosaaminen

  • Myynti
  • Ratkaisumyynti
  • Digimarkkinointi