Markkinointi ja ilmiöt

Lasse Riitesuo

Päävalmentaja, markkinointi ja ilmiöt

Huippuunsa viilattu tuote tai palvelu ei usein saa ansaitsemaansa arvoa syvässä elävän vaatimattomuutemme vuoksi. Tarvitaan hyvä tarina. Puetaan sille juhlavaatteet, raahataan ihmisten ilmoille, ripotellaan tähtipölyä, kehutaan estoitta mutta syystä, hankitaan suosittelijat ja päädytään ykkösuutiseksi kynnet esillä.

Omasta osaamisesta, eli palvelusta on muotoiltava kiinnostava menestyskonsepti, joka on helposti ostettavissa, arvoa tuottava ja elämyksellinen.

Henkilön on nykypäivänä kyettävä tuottamaan merkittävää lisäarvoa yhteisölleen ja sitä kautta asiakkailleen.

Brändi ei näy, se koetaan. 

Ydinosaamistani on ilmiöiden synnyttäminen ja visioiden luominen. Innokkaana visionäärinä ja taitavana tiimipelaajana saan ihmiset innostumaan tavoitteidensa ylittämisestä. Intohimonani on auttaa suomalaisia yrityksiä ja ihmisiä saavuttamaan täysi potentiaalinsa! Minulla on yli kymmenen vuoden tausta markkinoinnista, myynnistä, kumppaniverkostoista, yrittäjyydestä sekä asiakkuuksien hallinnasta. Vahvuuksiini kuuluvat myös markkinointistrategiat, brändin hallinta, yhteisömanagerointi, organisaatioiden innostaminen ja näistä asioista kouluttaminen.

Olen ollut luomassa yrittäjänä suomalaista urheiluvaatebrändiä Zeropointia, työskennellyt mediatalo Keskisuomaisella konsernin ratkaisumyyjänä ja toiminut yli 20 vuotta suomalaisen urheilun parissa kaikissa mahdollisissa rooleissa. Maajoukkuetason salibandytausta sekä toimiminen vuosia Salibandyliigaseura Happeen taustahahmona takaavat sen, että tunnen erinomaisesti myös urheilubisneksen arkipäivän, sekä tavoitteellisen tiimin dna:n.

Erityisosaaminen

Myynti ja markkinointi

Yrittäjyys

Verkostot

Innovaatiot

Ilmiöt

Uusasiakashankinta

Muuttuva mediakenttä

Joukkueurheilu

Valmentaminen