Jyväskylä

Promissium Oy

Promissium Oy

Promissium Oy on myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatalo, joka on mukana asiakkaiden tarinoissa taustalla olevana tulosyksikkönä. Olemme erikoistuneet yritysten väliseen kaupankäyntiin, viestintään ja yritysjohdolle suunnattujen palveluiden myymiseen.

Työyhteisönä olemme avoin, rehellinen ja kehittyvä, startup-vaiheessa oleva yritys, ja tekemässä seuraavaa suurta loikkaa. Työpäiviämme määrittää tavoitteellinen tekeminen ja onnistunut yritysten välinen viestintä. Tulet olemaan mukana huipputiimissä, osana myynnin ammattilaisen joukkoa, kuitenkin vapaana olemaan oma itsesi.

Lue lisää promissium.fi

Asiakkuusvastaava

Haemme uutta tekijää hoitamaan itsenäisesti asiakassuhteita myynnin, markkinoinnin sekä yritysviestinnän parissa. Työ on pääsääntöisesti konsultoivaa B2B-myyntiä sekä yritysten välistä viestintää, jolla on myynnilliset tavoitteet. Työtehtävät hoidetaan puhelimitse, keskustelemalla eri toimialojen yrityspäättäjien kanssa. Käytössä on digitaaliset työkalut sekä huipputiimin tuki ja osaaminen.

Boheemi ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Kivääritehtaan alueella, Asekatu 3:ssa. Työaika on arkisin klo 8.00–16.00. Perjantaisin karkaamme viikonlopun viettoon jo klo 13.00–14.00. Etätyö onnistuu erillisen sopimuksen mukaan.

Asioita, joita arvostamme työkavereissamme on rehellisyys, tavoitteellisuus, aitous, asiakaspalveluhenkisyys, kyky johtaa itseään sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Oikeille ihmisille annamme vastuuta ja vapautta toteuttaa työtehtäviään, sekä kaiken tuen, jonka menestyminen vaatii.

Tiedustelut työnkuvasta: Mikko Lahtinen p. 044 4229 251 tai mikko.lahtinen@promissium.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.