Mikkeli

Puula-Särvin Oy

Puula-Särvin Oy

Olemme sekä perinteinen että tällä hetkellä dynaamisesti uudistuva ja kehittyvä yritys. Olemme mukana mm. särkikalahankkeissa, otamme alan uusinta osaamista käyttöön ja tehtävissä pääsee kokemaan ja tekemään aidosti uutta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja aikaansaavan mutta rennon työilmapiirin. Paikkana olemme koulutus- ja kehitysmyönteinen sekä joustava. Meillä on myös kovat kasvutavoitteet ja tässä on aito mahdollisuus työllistyä alalle. Kotimaisuus, vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat hyvin tärkeitä asioita toiminnassamme.

Katso lisää osoitteessa www.puula-sarvin.fi

Kaupallinen tuottaja

Työtehtäväsi tulevat olemaan yrityksen nykyisten ja uusien elintarvike- ja lemmikkipuolen tuotteiden monikanavaista myyntiä ja markkinointia nykyisille ja uusille kuluttaja- ja yritysasiakkaille sekä asiakaspalvelua. Myös tuotelanseerauksia tulee, ja tehtäviin voi kuulua sesonkiaikana tuotannon työtehtäviä esim. pakkauksessa.

Osaamisesta ja kiinnostuksestasi riippuen on mahdollista osallistua myös muihin toimintoihin, esimerkiksi tuotannon/tuotantotilojen kehitysprojekteihin. Kesäaikana yrityksellä on kala- ja lähituotteiden tehtaanmyymälä, jonka myynnistä on mahdollista vastaa ja jota voi myös kehittää eteenpäin. 

Etsimme kaupallista toimintaa käytännönläheisesti ymmärtävää, yhteistyötaitoista ja aktiivista henkilöä, jolle sekä ihmisten tapaaminen että sähköinen toiminta ovat mielekkäitä ja puhelinkeskustelut sujuvat. Toivomme oppimiskykyä ja innostusta laadukkaita, vastuullisesti tuotettuja elintarvikkeita sekä tuotteiden jakelukanaviin liittyvää myynti- ja markkinointitoimintaa kohtaan. Kala-alan tai elintarvikealan kokemusta emme pidä välttämättömänä, joten taustasta riippumatta dynaamisella otteella voi tehtävässä onnistua.

Työpaikka sijaitsee Hirvensalmella, ja sijainnin takia oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen.

Tiedustelut työnkuvasta: Tuomas Pöyry, myynti@puula-sarvin.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.