Turku

Puuvaja Oy

Puuvaja Oy

Puuvaja Oy on nuorekas, energinen ja kehittyvä perheyritys Kaarinassa. Yhden miehen "puuliiterissä" aloittaneesta yrityksestä on kehittynyt neljän vuosikymmenen aikana vakavarainen ja tunnettu toimija Turun talousalueella. Asiakkaillemme haluamme olla alan parasta palvelua ja näkemyksellisiä tila- ja kalusteratkaisuja tarjoava kumppani.

Tavoitteena on kohtuullinen kasvu, mutta ennen kaikkea erinomainen maine laadun ja palvelukyvyn puitteissa. Joustavuus, lämminhenkisyys ja asioinnin vaivattomuus kuuluvat päivittäiseen palveluasenteeseemme. Työntekijöillemme haluamme olla välitön, kodikas ja pitkäaikainen työnantaja. Haluamme, että asiakkaat ja työntekijät viihtyvät meillä.  

Puuvaja Oy:ssä viihtyy parhaiten työtekijä, joka on sosiaalinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä. Kukin asiakastyössä toimiva vastaa itsenäisesti omista asiakkuuksistaan ja hoitaa projektit käytännössä alusta loppuun saakka, suunnittelusta toteutukseen ja toteutuksesta laskutukseen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, ja muuntautumiskyky sekä usean asian ja projektin hallinta samanaikaisesti on ehdoton etu. 

Yrityksenä olemme pieni, ketterä ja jatkuvasti kehittyvä. Meillä on avoin, nuorekas, huumorintajuinen ja matalan hierarkian organisaatio, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan oman työnsä sisältöön ja tekemisen tasoon. Luottamus ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat meille leimallisia ominaisuuksia. Työntekijöiden keski-ikä on alle 40-v ja yhdessä tekeminen mutkatonta, rempseää ja vauhdikasta.

Katso lisää osoitteessa puuvaja.fi

 

Kalustesuunnittelija

Haemme joukkoomme tila- ja kalustesuunnittelijaa, jonka tehtävänä on asiakaspalvelu, kalustesuunnittelu, suunnitelmien puhtaaksi piirtäminen, hinnoittelu, asiakasyhteydenpito, myynnin yleiset tukitoimet, laskutus sekä ostotilausten tekeminen. Käytännössä siis asiakasprojektien kokonaisvaltainen hallinta.

Pääsääntöisesti työskentelemme toimitiloissamme Kaarinassa arkisin kello 10.00–18.00 välillä sekä käymme suunnittelu- ja mittakäynneillä asiakkaiden kohteissa. Etätyötä teemme vain satunnaisesti. Silloin tällöin meillä voi olla messu- tai näyttelyviikonloppuja.

Arvostamme kaikkea sisustus- tai muotoilualan koulutusta, kaupallista koulutusta, sisustusalan työkokemusta sekä aikaisempaa kokemusta soveltuvista tehtävistä. Meille tärkeintä on kuitenkin asenne ja mielenkiinto työhömme – muun voi oppia.

Toivomme sinulta hyvää ja joustavaa asiakaspalveluasennetta, halua etsiä ja löytää asiakkaille uusia ja toimivia ratkaisuja ja myyntihenkistä otetta työhön. Sinä, joka haluat monipuolisen, vaihtelevan työn sisustuksen parissa ja joka haluat olla monessa mukana, viihdyt varmasti. Sosiaalisuus ja mutkattomuus uusienkin asioiden edessä vahvistavat menestymismahdollisuuksia tässä työssä.  

Ajokortti on ehdottoman tarpeellinen, sillä asiakaskäyntejä tehdään viikoittain myös asiakkaiden kohteisiin ja bussilla liikkuminen on mm. mukana kulkevien materiaalien vuoksi haasteellista.

Tiedustelut työnkuvasta: Anne Forsman, yrittäjä, p. 040 5655 783 tai anne@puuvaja.fi. Yhteydenotot s-postilla tai puhelimitse arkisin klo 8.00–10.00 välillä tai vaihtoehtoisesti klo 18.00–19.00 välillä iltaisin.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.