Qvantech Oy

Pirkanmaa

Qvantech Oy

Qvantech Oy

Me Qvantechillä haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelukokemuksen. Olemme Kangasalla sijaitseva automaatioalan yritys, jonka erikoisosaamista ovat talotekniikan ratkaisut, automaatio ja kiinteistöautomaation lämmönsäätimet, ilmastoinnin säätimet sekä kyseisten automaatiotuotteiden suunnittelu, ohjelmointi ja valmistus sekä tuotemyynti.

Käytössämme on parhaat, uudenaikaisimmat automaatiotuotteet- ja palvelut sekä laaja yhteistyöverkosto alan yritysten kanssa. Yrityksenä tarjoamme työntekijöillemme joustavan työyhteisön, jossa mennään työntekijän vahvuuksien perusteella eikä työssä ole ison konsernin kahleita. Meillä on vapaat kädet toteuttaa asiakkaalle aina kustannustehokkain ja paras ratkaisu.

Lue lisää https://www.qvantech.fi

 

Huoltoasiantuntija

Huoltoasiantuntijana olet yrityksemme kasvot asiakkaillemme ja sinulla on todella merkityksellinen rooli myynnissä ja siten yrityksemme menestyksessä. Merkittävä osa myynnistämme on seurausta huoltohenkilökunnan asiakaskohtaamista. Työsi koostuu parhaiden ratkaisujen etsimisestä ja toimittamisesta asiakkaille sekä automaation myynti- ja huoltotöistä.

Tärkein kriteerimme tulevalle työntekijällemme on se, että tykkäät työstäsi ja nautit sen antamista haasteista. Asiakaspalveluhenkisyys ja halu taata asiakkaillemme ensiluokkainen palvelukokemus on avain työssä, ja arvostamme suuresti automaatio-, sähkö- tai LVI-osaamista.

Toimialueenamme on Pirkanmaa, ja meillä on joustava työaika sekä mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Ajokortti on työssä välttämätön ja käytettävissä oleva auto olisi eduksi.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi