Mikkeli

Ripesti Oy

Ripesti Oy

Ripesti on vuonna 1996 rekisteröity perheyritys, jonka kädenjälki näkyy Naisvuoren kahvilassa ja näkötornissa Mikkelissä sekä Ravintola-hotelli Heimarissa Ristiinassa. Keskitymme nykyään enemmän kyökin puolella pyörimiseen sekä asiakkaidemme palvelemiseen, juhlatilaisuuksien kokonaisuuden onnistumisesta huolehtien.

Yrityksessämme on vihreä ajatus ja pyrimme maanläheisyyteen ja luonnonläheisyyteen. Meillä on avoin, rento, innokas ja eteenpäin menevä ilmapiiri sekä vahva halu kehittyä; meillä kaikki saavat antaa panoksensa kehitykseen. Saamme asiakkailtamme positiivista palautetta, ja meillä on upeat paikat miljöönä.

Katso lisää osoitteessa www.ripesti.fi, www.heimari.com, www.naisvuorenkahvila.fi

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana päätehtäväsi on myynnissä ja markkinoinnissa, etenkin sosiaalisen median markkinoinnissa ja sähköpostitse ja puhelimitse tapahtuvassa myynnissä. Työnkuva on kuitenkin hyvin monipuolinen ja joustava, ja voit työskennellä myös muun muassa vastaanotossa tai baarissa. Työ on mahdollista järjestää joustavasti esimerkiksi etätyömahdollisuuksien osalta.

Etsimme joukkoomme rehellistä, reipasta ja oma-aloitteista tekijää, jolla on roima annos maalaisjärkeä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa ja auton käyttömahdollisuutta työpaikan sijainnin takia. Hygieniapassi on plussaa.

Tiedustelut työnkuvasta: Jaana Orava, p. 0407047558 tai 0452307178, jaana@ripesti.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.