Kuopio

S. Music Oy

S. Music Oy

S.Music Oy hakee Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta Medioittajaa, joka pääsee toimimaan yhden Suomen tunnetuimman ammattiteatterin, Uuden Iloisen Teatterin (UIT), brändin pariin. Yrityksessä pääset myös sukeltamaan uuden ohjelmaravintola Maximin tuotteiden ja ihmisten joukkoon.

Medioittaja

Medioittajana pääasiallinen tehtäväsi on tehdä teatteria ja ohjelmaravintolaa sekä niiden tuotantoja näkyviksi. Tämä tapahtuu monipuolisen myynnin ja markkinoinnin kautta, jotka sisältävät muun muassa tapahtumien markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista, asiakaskontaktointia ja sisällöntuotantoa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Toivomme sinulta kiinnostusta alaamme kohtaan, ja kulttuuritietämys esimerkiksi teatterista, musiikista ja kulttuurista on suuri etu. B2B-myyntikokemus on myös eduksi, mutta meiltä saat tukea ja opastusta myyntityöhön. Graafiset taidot ja kyky tuottaa itse materiaalia olisi erinomainen lisä, mutta ei välttämätöntä.

Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, erinomaisia viestintätaitoja, heittäytymiskykyä sekä tietotekniikan perustaitoja. Myös englannin kielen taidosta on etua.

Tiedustelut työnkuvasta: Timo Kärkkäinen, timo@jean-s.com

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.