Turku

Sähkö Oy Turku

Sähkö Oy Turku

Sähköä ja valoa suomalaisiin koteihin. Olemme tehneet kivijalkakauppaa jo yli 100 vuotta, ja meillä on ollut sähkötarvikkeiden verkkokauppa sen ohella reilu viisi vuotta.

Tavoitteenamme on luoda uusi toimintakonsepti ja mukautua kysynnän muutoksiin sekä ajallisesti että myyntikanavan suhteen. Me tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen työtehtävän, jossa pystyt vaikuttamaan työn tulokseen ja niin yrityksen kuin omaasikin menestymiseen kaikin tavoin. Yrityskulttuurimme on yrittäjävetoinen ja yrittämiseen kannustava.

Lue lisää www.sahko.fi

Osa-aikainen myyntineuvottelija

Osa-aikainen työtehtäväsi on kattavasti myyntineuvottelijan työtä: myyntiä, ostamista, valikoimasuunnittelua, tuotteiden perustamista toiminnanohjausjärjestelmään ja verkkokauppaan sekä Google Adwords-mainontaa, mainonnan suunnittelua ja tekemistä.

Työpisteesi on myymälässämme, ja kun uuden toimintatavan mukainen kaupankäynti saadaan riittävän suureksi, voi työkin kasvaa kokoaikaiseksi. Työaikamme on tiistaista perjantaihin kello 15.00–19.00 sekä lauantaisin kello 10.00–16.00.  

Toivomme tiimiimme positiivista, asiakaspalveluhenkistä, ystävällistä ja kaupallista uutta tekijää, joka on kiinnostunut sähkötekniikasta ja valaistuksesta. Verkkokaupan puolella visuaalinen ja graafinen osaaminen korostuu. Talousmatematiikan taidot ovat työssä tarpeen, ja B-ajokortti on eduksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Kimmo Hallamaa, puh. 02 337 661 klo 8.00–16.00 tai kimmo.hallamaa@sahko.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.