Turku

Salon Vihanneshalli Oy

Salon Vihanneshalli Oy

Jo vuonna 1993 perustettu Salon Vihanneshalli Oy viljelyttää nykyään Salon alueella avomaankurkkua ja jalostaa niistä kurkkutuotteita toimitettavaksi ympäri Suomea keskus- ja tukkuliikeiden kautta. Alusta asti tavoitteena on ollut jalostaa kotimaisia salonseudulla viljeltyjä kurkkuja.

Makuja tuotteisiin antavat aidot luonnon mausteet. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Salon Vihanneshalli Oy tarjoaa tulevaisuudessakin kuluttajille ympäristöystävällisesti tuotettuja ja maukkaita vihannestuotteita.

Artik-tuotteet ovat kotimaisia, Salon seudulla viljellyistä kurkku- ja vihannestuotteista jalostettuja herkkuja. Tuoreena pakattuihin tuotteisiin tuovat makua laadukkaat vihannekset sekä aidot luonnon mausteet. Artik-tuotteet löydät hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja päästä keskeiseen rooliin Salon Vihanneshallin menestyksessä ja kasvussa.

Katso lisää osoitteessa artik.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Pääasiallinen työtehtäväsi on myynnin edistäminen kentällä kaupoille ja ketjuille sekä suurkeittiöpuolella esimerkiksi pienemmille tukuille. Haluamme kehittää myyntiämme ja markkinointiamme tukemaan paremmin yrityksen kasvua, ja siksi tehtäviin kuuluu myös sosiaalisen median aktivointi ja aktiivinen ylläpito.

Osittain työtehtävät ovat käytännön työtä, esimerkiksi tuotteiden pakkausta, ohjaustyötä tai laadunvalvontaa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, rohkeutta ottaa aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin sekä halua antaa asiakkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus. Tarvitset työssä englannin kielen taitoa sekä mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tiedustelut työnkuvasta: Vesa Siponen, toimitusjohtaja, puh. 040 577 8194 tai vesa.siponen@artik.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.