Mikkeli

Savonlinnan Seudun Matkailu Oy

Savonlinnan Seudun Matkailu Oy / Visit Savonlinna

Savonlinnan Seudun Matkailu on seudun matkailuyritysten omistama seudullinen DMO. Tärkeimpänä tehtävänä alueen markkinointi ja sen houkuttelevuuden lisääminen. Työyhteisö on pieni mutta energinen; yhteistyötä tehdään vahvasti eri sidosryhmien kanssa, niin yritysten, yhdistysten kuin kunta- ja koulutussektorin kanssa. Meidän kanssamme pääset ihan paalupaikalle kehittämään Saimaan alueen kesäpääkaupungin alueellista vetovoimaa ja ympärivuotista matkailua.

Katso lisää osoitteessa visitsavonlinna.fi

Tapahtuma- ja kokouskoordinaattori

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi uusasiakashankinta, tilaesittelyt, asiakastapaamiset, asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoito sekä myyntiprosessin aktiivinen hallinta ja seuranta.

Myös sidosryhmäyhteistyö, markkinointi ja viestintä, sekä potentiaalisten asiakkaiden tietoisuuden parantaminen seudun kokous- ja tapahtumatarjonnasta on osa työtäsi. Olet mukana myös tapahtumien ja kokousten käytännön toteutuksen järjestelyissä sekä suunnittelet niitä yhdessä asiakkaan kanssa.

Edellytämme sinulta ennen kaikkea myyntihenkisyyttä, joustavuutta, hyvää asiakaspalveluasennetta ja tiimihenkeä. Toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut, oma-aloitteinen ja omaat kohtalaisesti jo aikaisempaa työ- ja myyntikokemusta. Hyvä englannin kieli ja erilaisten viestintäkanavien sujuva hallinta ovat tarpeen.

Työssä tarvitaan matkustusvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tiedustelut työnkuvasta: Jaana Komi, 040 730 9765 tai jaana.komi@visitsavonlinna.fi. Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.