Joensuu

Sencom Oy

Sencom Oy

Sencom Oy tuottaa reaaliaikaisia, skaalautuvia ja luotettavia videoyhteyteen perustuvia etädiagnosointipalveluja sosiaali- ja terveysalan organisaatioille. 

Lue lisää www.sencom.fi

Asiakkuuspäällikkö / ratkaisumyyjä

Asiakkuuspäällikkönä tai ratkaisumyyjänä työnkuvasi sisältää esimerkiksi:

  • Tuotteen ja palvelun esittelyä ja myyntiä sekä lisämyyntiä.
  • Tuotteen käyttöönottokoulutuksia ja henkilöstön, lääkäreiden, sairaanhoitajien ja lähihoitajien, kouluttamista. Ei vaadi teknistä erikoisosaamista, vaan kyse on palvelun käyttöön liittyvien toimintojen kouluttamisesta.
  • Palveluun liittyvää puhelintukea, jossa autetaan loppukäyttäjiä käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Tuotteemme on etädiagnosointi/lääkäripalvelu, jossa myynnin kohderyhmänä on Sosiaali- ja terveys toimialan organisaatioiden ylin johto sekä kuntien, kaupunkien ja sosiaalipuolen johto/esimiestaso. Kaikki sosiaali- ja terveyspuolen tuntemus, liiketoimintaosaaminen ja aikaisempi myyntikokemus on eduksi. Myös esimerkiksi sairaanhoitajan tai lähihoitajan koulutuksesta on hyötyä.

Meillä on joustavat työajat ja mahdollisuus työskennellä myös etänä. Englannin kielen taito on eduksi, ja muu kielitaito, varsinkin ruotsi, on plussaa.

Tiedustelut työnkuvasta: Jouni Turunen, puh.050 306 5510 tai jouni.turunen@sencom.fi  

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.