Setera Oy

Uusimaa

Setera Oy

Setera Oy

Setera Communications Oy on kansainvälinen teleoperaattori, joka tarjoaa UCaaS (Unified Communications as a Service) -palveluita monikansallisille yrityksille.

Toimipisteemme ovat Suomessa, Englannissa, Italiassa, Espanjassa ja USA:ssa. Asiakkaitamme ovat muun muassa globaalit toimijat, kuten Michael Kors, Tom Ford, Monclear ja Bosch. Vaihdamme tällä hetkellä noin 10 miljoonaa euroa ja kasvumme on kovaa.

Setera Oy – Seteran Suomen toimipiste – palvelee kotimaisia ja pohjoismaisia yritysasiakkaita. Tarjoamme UCaaS-palveluiden lisäksi perinteisiä puhe- ja internetyhteyksiä, nykyaikaisia älyvaihdepalveluita sekä monikanavaisia asiakaspalvelu/contact center -ratkaisuja. 

Olemme kasvava kansainvälinen yritys, ja henkilökunnallamme on mahdollisuus olla mukana luomassa Seteran menestystarinaa omalla työpanoksellaan.

Lue lisää setera.com

 

Bookkari

Tiimissämme on paikka avoinna tuloshakuiselle bookkarille, jonka pääasiallinen työnkuva on uusasiakashankinta puhelimitse. Työ on tapaamisten bookkausta nykymyyjillemme, mutta hyvillä myyjillä on meillä erinomaiset etenemismahdollisuudet ja mahdollisuus siirtyä tulevaisuudessa oma-aloitteiseen aktiiviseen puhelinmyyntiin sekä Account Managerin rooliin.

Sinun ei tarvitse tuntea alaa me koulutamme sinut tarvittavilta osin. Haemme aktiivisuutta, lannistumattomuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Etsimme sinua, joka nautit aidosti asiakkaiden kohtaamisesta ja jopa ongelmien ratkaisemisesta. Aikaisempi bookkaus- tai jopa myyntikokemus on eduksi.

Menestyt kanssamme, jos sinulla on

  • Oma-aloitteisuutta ja rohkea työskentelytapa
  • Iloisuutta ja energisyyttä
  • Periksiantamattomuutta
  • Motivaatiota ja oppimishalua
  • Kyky ideoida uutta
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Hyvä Office 365 -osaaminen

Meillä on nykyaikainen toimisto Espoon Tapiolassa ja mukava ja kannustava työilmapiiri. Työaikamme on 37,5 h/vk, ja osittainen etätyö on mahdollista. Tarjoamme sinulle laajat mahdollisuudet itse vaikuttaa työkuvaasi sekä haastamaan itseäsi ja myös laajentamaan osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa kansainvälisessä yrityksessä.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi