Oulu

Sitwell Ky / EFG Jyväskylä

Sitwell Ky / EFG Jyväskylä

EFG tarjoaa täydelliset sisustusratkaisut toimistoihin ja julkisiin tiloihin sekä laajan valikoiman ergonomisia ja joustavia toimistokalusteratkaisuja, jotka sopivat asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Tarjoamme haasteellisen työn viihtyisässä työympäristössä sekä hyvät tuotteet ja mahdollisuudet vaikuttaa itse työssä onnistumiseen.

Lue lisää efgjyvaskyla.fi/

 

Asiakkuuspäällikkö

Asiakkuuspäällikkönä työsi sisältää pääasiassa kalusteiden myyntiä, uusasiakashankintaa sekä suunnittelu- ja tarjousohjelman käyttöä. Tulisit työskentelemään Jyväskylän näyttelyssämme työaikamme, 9.00–16.00, puitteissa.

Etsimme myyntihenkisyyttä, ulospäinsuuntautuneisuutta, asiakaskeskeistä ajattelua ja rohkeutta lähestyä asiakkaita eri kanavissa. Toivomme, että sinulla olisi kaupallista koulutusta sekä kokemusta digimarkkinoinnista. Aikaisempi kokemus myyntityöstä ja alan tuntemus on eduksi. Tarvitset työssä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. 

Huom! Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä ja valmennus toteutetaan etäyhteyksin videolla.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedustelut työnkuvasta Seppo Happonen p. 0400 596945.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 23.11. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.