Skillwell Oy

Keski-Suomi

Skillwell Oy

Skillwell Oy

Sloganimme on ”Skillwell – awsome partner”. Se tarkoittaa, että haluamme olla asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme erinomainen, luotettava ja pitkäaikainen kumppani. Tähän tarinaan, sen sanoittamiseen, kehittämiseen ja toteuttamiseen sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi.

Rakennamme pilveen ympäristöjä ja sovelluksia. Tämä on se ydin, johon keskitymme asiakasprojekteissamme. Teknologiavalintamme on Amazon Web Services (AWS), ja haluamme olla Suomen parhaita ja arvostetuimpia AWS-kumppaneita.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2018, ja tällä hetkellä meillä on timanttinen tiimi Jyväskylän toimistolla. Perustajillamme on pitkä kokemus IT-alan töiden parissa, ja meillä on vahvaa osaamista erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämisestä, pilvipalveluista ja intergaatioratkaisuista. 

Oman tiimimme lisäksi meillä on takanamme yli 1600 hengen kansainvälinen osaajaverkosto, josta löytyy kovan tason osaajia projektiin kuin projektiin.

Panostamme jatkuvaan oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen. Yritykset tuntevatkin meidät luotettavana kumppanina, jonka kautta saa laadukasta ja ajassa mukana olevaa osaamista eri IT-projekteihin. Haluamme kannustaa ja tukea myös työntekijöidemme kehittymistä yrityksemme rinnalla.

Lue lisää www.skillwell.fi
 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajanamme työhösi tulisi sisältymään esimerkiksi palvelutarjontamme kaupallistamista, sen jatkokehittämistä ja sanoittamista. Meille on myös valmistumassa uusi verkkokauppamaailmaan sijoittuva tuote, jonka kaupallistamiseen, julkaisuun ja markkinointiin pääset osallistumaan ja vaikuttamaan keskeisessä roolissa. Taustasi ja toiveistasi riippuen voit myös osallistua asiakasrajapinnan tekemiseen.

Toimistomme on Jyväskylän Crazy Townilla, ja teemme työtä joustavasti sekä paikan päällä toimistolla että omilla etätoimistoillaan. Tiimimme on mainio sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Toimimme avoimesti, innokkaasti, ennakkoluulottomasti ja viemme asioita nopeasti eteenpäin, mutta huomioimme laadukkuuden joka tilanteessa. Jos tämä kuulostaa sinulta, istut varmasti hyvin tiimiimme.

Meillä ei ole lukittuja ennakkokriteereitä kaupallisen tuottajamme suhteen, sillä meille ratkaisevaa on into, halu ja näkemys auttaa Skillwelliä eteenpäin. Hae siis rohkeasti ja kerro meille osaamisestasi ja tavoitteistasi!

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa Harri Ilvonen, harri.ilvonen@skillwell.fi tai puh. 0400 830 660.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.