SKJ Systems Ltd

Pohjois-Savo

SKJ Systems Ltd

SKJ Systems Ltd

SKJ Systems Oy on vahvasti kehittyvä ja kansainvälistyvä korkean teknologian yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa kassavirranhallintatuotteita, joissa yhdistyvät kassa-, toiminnanohjaus- ja verkkokauppajärjestelmien parhaat ominaisuudet.

Osana Confirma Software-konsernia SKJ Systemsin tavoitteena on saada Suomessa jo laajasti käytössä olevat ratkaisut myös muihin Pohjoismaihin. Tule mukaamme nopeatempoiseen ympäristöön, jossa pääset kehittymään muun organisaation tuella asiakasrajapintatyön ammattilaiseksi.

Yrityskulttuurissamme asioita tehdään reippaasti ja työkavereita tuetaan aina tarvittaessa. Työtehtävät määräytyvät osaamistason mukaan ja laajasti eri toimialoilla olevien ratkaisujen parissa työskentely mahdollistaa jatkuvan uuden oppimisen sekä kehittymisen.

Lue lisää https://jeemly.com

 

Asiakasvastaava

Haemme asiakasvastaavaa pääasiassa huolehtimaan olemassa olevien asiakkaiden tarpeista, mutta myös asiakashankintaan sekä markkinoinnin tukitehtäviin. Tarjoamme hyvät kehitysmahdollisuudet sekä oikealle tekijälle etenemismahdollisuuden asiakkuuspäälliköksi.

Työpaikka on aluksi Kuopion toimistollamme, mutta myöhemmin on mahdollista työskennellä joustavasti hybridimallilla. Työ vaatii matkustusvalmiutta, ja mahdollisuus oman auton käyttämiseen on siinä etu. 

Yritykseemme istuu hyvällä huumorintajulla sekä reippaalla asenteella varustettu tekijä, jolla on kiinnostus asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelutyökokemus on eduksi. 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Joel Savanainen, joel.savanainen@skj.fi tai puh. 050 572 8660.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 21.3.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Pohjois-Savon ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.