Kainuu

SLP Kustannus Oy

SLP Kustannus Oy

Olemme perinteikäs, mutta jatkuvasti kehittyvä ja uudistuva paikallisen tiedon ja tarinoiden välittäjä. Uutisia ja tarinoita tarjoamme monikanavaisesti tilaajillemme ja lukijoillemme niin lähelle Kainuuseen kuin muuallekin maailmaan. Tekstit, kuvat, videot ja ääni ovat olennainen osa sisältöjämme.

Tarjoamme mainostajille monipuoliset ratkaisut markkinointiin, tuotteiden ja palveluiden esittelyyn. Autamme heitä onnistumaan ja menestymään omassa työssään. Henkilöstömme koostuu sitoutuneista ammattilaisista, jotka haluavat alati kehittää osaamistaan, ja olemme ketterä toimija, joka pystyy reagoimaan nopeasti.

Meillä avautuu näköala suomalaiseen mediataloon ja sen mahdollisuuksiin sekä rooliin ympäröivässä yhteisössä. Henkilöstöryhmämme toimivat tiiviissä yhteistyössä, jotta tuotteemme ja palvelumme olisivat mahdollisimman laadukkaita. Meillä on vahvat brändit, jotka tunnetaan koko maakunnassa ja sen ulkopuolellakin.

Lue lisää slpkustannus.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Haemme luovaa, näkemyksellistä ja asiakaskeskeistä kaupallista tuottajaa digitaalisiin markkinointipalveluihin. Tehtävänäsi on digitaalisten markkinointipalveluiden tuotteistuksen kehittäminen ja toteuttaminen, sekä yrityksemme omien että asiakkaidemme tarpeiden näkökulmasta.

Olennainen osa työtäsi on myös sisältömarkkinointikonseptin kehittäminen. Työsi sisältää sisällön tuottamista ja tekemistä asiakkaillemme eli artikkelien kirjoittamista, valokuvaamista, videokuvaamista ja editointia. 

Työpaikkanasi on Kainuun Sanomien toimipiste Kajaanissa, mutta se voi olla jokin muukin yhtiön toimipiste Kainuussa. Myös etätyö on meillä mahdollista.

Mitä toivomme sinulta

  • Monipuoliset sisällöntuotannon taidot: kirjoittaminen, valokuvaus ja videointi, valokuvien käsittely sekä videoiden editointi
  • Haastattelutekniikka tuttu
  • Sosiaalisen median osaaminen: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter
  • InDesign-, Photoshop- ja Adobe Premier -osaaminen on eduksi
  • Kokonaisuuksien hallinta, rohkeus, oma-aloitteisuus, luovuus ja hyvä paineensietokyky
  • Myynnillisyys ja halu auttaa asiakkaita
  • Kehittävä ja innostava ote työhön ja elämään
  • Ajokortti

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa myyntijohtaja Kirsi Kela, puh. 044 332 5332 tai kirsi.kela@slpmedia.fi.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi