Kainuu

Sportele Oy

Sportele Oy

ALGE-TIMING Suomi on kansainvälisesti arvostetun urheilun ajanottolaitteiden ja -järjestelmien valmistajan ALGE-TIMING GmbH:n ja ranskalaisen Bodet’n edustaja Suomessa. 

Tuotteitamme ovat maalikamerat, tarkat kellolaitteet, valokennot ja sähköiset lähetysjärjestelmät sekä uinnin ajanottolaitteet. Kaikkien urheilulajien ajanottolaitteiden lisäksi olemme erikoistuneet urheiluhallien, liikuntasalien ja uimahallien tulos- ja näyttötauluihin.

Olemme olemassa, jotta me kaikki voimme yhdessä nauttia kilpailusta ja haastaa rajojamme. Teemme urheilun elämykset näkyväksi niin osallistujille kuin katsojille.

#luomassaurheilunedellytyksiä

Lue lisää alge-timing.fi ja cede.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Haemme sinua, joka haluat yhdistää työsi ja intohimosi urheiluun. Tarvitsemme ohjelmistokehityksen, teknisen tuen, tuotteistamisen tai myynnin ja markkinoinnin osaamista. Haluamme kehittää ja tuotteistaa paremmin nykyisiä tuotteitamme, viedä niiden myynnin ja markkinoinnin seuraavalle tasolle ja kehittää uusia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Lopullinen työnkuvasi määrittyy oman osaamisesi mukaan, joten hae rohkeasti.

Meille tärkeintä on oikea kiinnostus urheiluun. Ehkä sinulla on itselläsi monipuolista harrastustaustaa tai seuraat jotain lajia aktiivisesti, erityisesti ajanoton ja tulospalveluiden osaaminen on meillä arvokasta. Pieni yhteisömme etsii sitoutuneita, pitkäjänteisiä, itseohjautuvia ja itsenäisiä tekijöitä, jotka toimivat aktiivisesti ja ratkaisuhakuisesti. Arvostamme asiakasymmärrystä, myyntiorientaatiota ja kykyä mallintaa asiakkaan kanssa, mitä he tarvitsevat.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Henri Cederqvist, puh. 0400 486 425.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.2. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi