Jyväskylä

Stafix Oy

Stafix Oy

STAFIX on kotimainen liimattoman tarran valmistaja: helppokäyttöiset tuotteet sopivat lyhytkestoiseen kampanjakäyttöön, esimerkiksi myymälämarkkinointiin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä nuoressa, kansainvälisessä ja energisessä yrityksessä loistavien tuotteiden ja innokkaiden ihmisten kanssa. Potentiaali pääsee meillä oikeuksiinsa.

Katso lisää osoitteessa stafix.fi

Account Manager, Nordic

Pääasialliseen työhösi sisältyy uusasiakashankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen sekä markkinointi. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi:

  • liidien hankkiminen ja kvalifiointi ja uusasiakashankinnan seuranta sekä aktiivinen myyntityö
  • erinomaisesta asiakaskokemuksesta huolehtiminen ja olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen
  • tapaamisten järjestäminen avainasiakkaiden kanssa ja tuotteen esittely
  • yhteistyö paikallisten tukkukauppiaiden ja jakelijoiden kanssa sekä tuoteopastusten järjestäminen heidän myyjilleen
  • testitulostusten järjestäminen ja sovelletun tuotteen myynti printtitaloille.

Työpaikka sijaitsee Vaajakoskella, ja työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Haemme tiimiimme energiaa, uusia ideoita ja halua työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Arvostamme itseohjautuvuutta, halua kehittyä, ratkaisukeskeistä asennetta ja kykyä käsitellä monia projekteja samanaikaisesti. Et pelkää virheiden tekemistä tai tiukkojakaan deadlineja.

Toivomme sinulta hyviä viestintätaitoja ja sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sillä yrityksen työkieli on englanti, sekä aikaisempaa, soveltuvaa koulutusta tai kokemusta, erityisesti aikaisempi kokemus myynnistä. Ruotsin kielen taito ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi.

Please apply for this position in English.

Tiedustelut työnkuvasta: Aleksi Rastela, aleksi.rastela@stafix.fi tai 050 308 8447

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.