Steerpath Oy

Uusimaa

Steerpath Oy

Steerpath Oy

Steerpath on kasvuyhtiö, joka sijoittui alkuvuodesta julkaistulla Deloitten Technology Fast 50- listalla (Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset vuonna 2020) sijalle 6.

Kasvuyhtiönä meidän tavoitteena on olla kehittämässä palveluita, jotka mukailevat markkinoilla vallitsevia megatrendejä. Olemme keskittyneet työnteon murrokseen ja olemmekin lanseeranneet alkuvuodesta uuden palvelun markkinoille, joka tulee muuttamaan työn tekemisen kulttuuria pysyvästi.

Meillä on kasvuhaluinen startup-mentaliteetti ja noin 15 ammattilaisen tiimi, jossa saa vastuuta ja pääsee tuomaan omat ideat tiskiin. Kenenkään ideoita ei tyrmätä, vaan teemme työtä tiiminä. Otamme työn tosissamme, mutta se ei saa olla totista. Meillä tekijöillä on vapaus käytännössä luoda omat aikataulunsa, ja panostamme työntekijöihimme muun muassa hyvillä työsuhde-eduilla, kuten lounasseteleillä, työterveydellä, kuntosaliedulla sekä HSL:n kuukausikortilla.

Lue lisää www.steerpath.com
 

Marketing Manager

Tiimistämme puuttuu innovatiivinen, innokas ja nälkäinen Marketing Manager, jonka pääasiallinen työnkuva keskittyy Spacehubin sekä Steerpathin markkinoinnin päivittäisten toimintojen ylläpitämiseen, suunnitteluun ja toteutukseen. Työtehtävät rakentuvat muun muassa sosiaalisen median markkinoinnista, kampanjoiden suunnittelusta sekä verkkosivujen ylläpidosta.

Pääkonttorimme on Espoon Leppävaarassa ja teemme 37,5 tunnin työviikkoa. Työntekijämme saavat itse määritellä, milloin ovat toimistolla, ja perehdytysjakson jälkeen myös etätyö on mahdollista.

Näitä tarvitset meillä:

  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, sillä yrityksen sisäinen kommunikaatiokieli on käytännössä englanti
  • Aikaisempaa kokemusta soveltuvista tehtävistä
  • Kokemusta Pipedrivesta tai muista CRM-työkaluista tai nopeaa oppimiskykyä
  • Tehokkaan työotteen
  • Itseohjautuvuutta
  • Yhteistyökykyä
  • Kunnianhimoa
  • Paineen- ja muutoksensietokykyä

Firmamme on houkutellut riveihinsä paljon maanläheisiä insinöörejä ja teknisesti orientoituneita persoonia. Haemme joukkoomme loksahtavaa, joustavaa tiimipelaajaa – hyvää tyyppiä. Sinun ei tarvitse olla insinööri, mutta toivomme kiinnostusta teknologiaan ja digitaalisuuteen sekä intoa oppia uutta.

Mikäli omaat hyvän asenteen, riittävästi hulluutta ja uskallusta samassa paketissa, olet luultavasti etsimämme henkilö. 

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi).  Tiedusteluihin työnkuvasta ja yrityksestä vastaa Eetu Pulkkinen, eetu.pulkkinen@steerpath.com tai puh. 050 465 4634.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 6.9.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja / koulutusnumero 700885) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi