Suomen Katuhuolto Oy

Pohjois-Savo

Suomen Katuhuolto Oy

Suomen Katuhuolto Oy

Olemme valtakunnallisesti toimiva katujen kunnosta huolta pitävä yritys. Jo vuodesta 1976 alkaen olemme tarjonneet täyden palvelun kadun kunnossapitopalveluita. Palveluvalikoimaamme sisältyy muun muassa kestomerkinnät, asfalttihalkeamien paikkaus sekä tie- ja pysäköintimerkinnät.

Tavoitteenamme on nostaa liikevaihto miljoonaan ja tuoda taloon uusia tekijöitä monen pitkäaikaisen työntekijämme eläköidyttyä viime vuosien aikana. Alamme on kesäsesonkiin painottuva, ja työskentelemme kovasti taataksemme kesäksi kovan työtahdin, jonka hedelmät kantavat koko vuoden. Kovan työn tuloksista maksamme myös kovan palkan.

Pidämme tärkeänä palvelunlaatua ja asiakastyytyväisyyttä. Yhtenä tärkeänä tekijänä tässä on työntekijöiden pysyvyys, jotta asiakastuntemus ja kohteiden huoltotarpeet tiedetään etukäteen, eikä vasta sitten kun vahinko on jo tapahtunut. Emme pyri pelkästään tuloksentekoon vaan haluamme tarjota myös työntekijöillemme turvallisen ja pitkäaikaisen työpaikan. Kun työntekijöillä on hyvä olla, se heijastuu myös asiakaspalveluun.

Lue lisää https://www.skhoy.fi

 

Myyjä

Kasvumatkamme tarvitsee mukaan ahkeran myyjän myynnin ja markkinoinnin tehtäviin sekä kehittämään uutta. Tavoitteenamme on päästä vähintään edellisvuoden määriin myynnissä – se olisi helposti tuplattavissa. Työn painopiste on henkilökohtaisessa, liikkuvassa myyntityössä.

Toimistomme on Suonenjoella ja ainakin perehdytysaika tapahtuu täältä käsin. Tarvitset auton käyttöösi työpaikalle kulkua varten, ja saat yrityksen auton käyttöösi myyntiajoja varten. Työ on hyvin liikkuvaa ympäri Suomea. Satunnaiset etäpäivät onnistuvat. 

Haemme sinua, joka ymmärrät sesonkiluontoisen työn vaatimukset ja jaksat tahkota pitkääkin päivää, kun työtä riittää – lepäämme sitten talven tullen. Arvostamme aikaisempaa myyntikokemusta ja luontaisia puhujan lahjoja.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 21.3.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Pohjois-Savon ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.