Turku

Suomen Kuulosuojaus Oy

Suomen Kuulosuojaus Oy

Olemme pieni, kansainvälinen yritys, jolla korkeat standardit asiakastyytyväisyyden suhteen. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja maailmalla. 

Tänä päivänä, yli 2 miljoonaa ihmistä, neljässä eri maanosassa käyttävät Cotral Lab -korvatulppia, mutta edessä on vielä pitkä matka. Yli 100 miljoonaa työntekijää altistuu edelleen työperäiselle melulle päivittäin.

Teemme asiantuntijamyyntiä edistyksellisellä alalla, ja pyrimme avoimuuteen ja välittömyyteen työyhteisössä.

 Lue lisää www.cotral.fi

Kaupallinen assistentti

Kaupallisena assistenttinamme työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

  • myynnin tukitoiminnot ja myyjien avustaminen
  • asiakastyytyväisyysanalyysit
  • laskutus
  • myynnin raporttien päivitys
  • reklamaatioiden seuranta ja hoito
  • Ruotsin tytäryhtiökontaktien hoito (myyjiin)
  • muut toimistotehtävät

Työaika on alkuun noin kaksi päivää viikossa, mutta todennäköisesti pitenee tulevaisuudessa. Työpaikka on Raision konttori, mutta jatkossa etätyökin on mahdollista.

Me tarvitsemme tiimipelurin. Haluamme sinut, jolla on tarkka silmä yksityiskohdille, sujuvat tietojenkäsittelytaidot ja kyky tehdä myös itsenäistä työtä. Nautit asiakaskontaktista ja jaat korkeat standardimme asiakaskokemuksessa ja -tyytyväisyydessä. 

Työssä tarvitaan englannin kielen taitoa, ja ruotsin kieli on eduksi. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on plussaa.

Tiedustelut työnkuvasta: Peter Lindström, puh. 040 554 6888

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.