Joensuu

Suomen Levyprofiili Oy

Suomen Levyprofiili Oy

Vuonna 1998 Joensuussa perustettu Suomen Levyprofiili Oy on noussut nopeasti merkittäväksi ohutlevyrakenteiden valmistajaksi Suomessa. Valmistamme erilaisia ohutlevyrakenteita ja niiden kokoonpanoja. Työvaiheitamme ovat suunnittelu, laserleikkaus, särmäys, hitsaus, märkä- ja jauhemaalaus sekä kokoonpano.

Olemme alamme parhaimpia yrityksiä Suomessa ja Euroopassa. Olemme nuorekas, kehittyvä yritys, jossa on uudet tilat, koneet ja laitteet sekä sähköiset tietojärjestelmät käytössä. Meillä on hyvä, kannustava ilmapiiri, jossa tuetaan nuoria omalla urallaan.

Lue lisää suomenlevyprofiili.fi

Avainasiakkuuspäällikkö

Haemme avainasiakaspäällikköä, jonka työnkuva on monipuolisesti asiakasrajapinnassa. Työ on jatkuvaa kommunikointia asiakkaiden kanssa, asiakasneuvotteluita, asiakaskäyntejä ja videopalavereita sekä asiakassuhdemarkkinointia.

Toivomme sinulta kykyä laskea itsenäisesti tarjouksia sekä lukea teknisiä piirrostuksia. Englannin kieli on työssä tarpeen, ja ruotsin kielen taito on eduksi. Työ sijaitsee pääasiassa toimistolla, mutta matkustusvalmius on toivottua.

Tiedustelut työnkuvasta: Aku Lampola, toimitusjohtaja, puh. 040 594 0178 tai aku.lampola@suomenlevyprofiili.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.11.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.