Suomi Trading Oy

Pirkanmaa

Suomi Trading Oy

Suomi Trading Oy

SuomiTrading on toiminut maahantuojana ja tukkuliikkeenä vuodesta 2001 alkaen. Olemme aktiivinen, luotettava ja määrätietoinen toimija. Jatkuvasti uusiutuvalla ja kasvavalla valikoimallamme pystymme palvelemaan vähittäiskaupan toimijoita koko Suomen alueella.

Olemme matkalla suuryritykseksi ja omassa lajissamme markkinajohtajaksi Suomessa. Työntekijämme pääsevät mukaan poikkeuksellisen nopeasti kasvavan, vakavaraisen yrityksemme tarinaan.

Tuoteryhmiimme kuuluvat muun muassa työvälineet, pienkoneet, autotarvikkeet, renkaat, Pvc-tallit, retkeilyvaatteet ja -välineet, puutarhatuotteet, sekä useat muut tuotealueet. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Timco, Prohall, Ranch, Wellis, Anar, Green Land, iSport, Frezzer ja Arctic Bright.

Maailmanlaajuisen yhteistyöverkoston omaavana maahantuojana hankimme tuotteet suoraan tehtailta ilman välikäsiä ja kuljetamme ne Suomeen suurina erinä. Tehokkaan toimintamme ansiosta tuotteidemme hinta/laatusuhde on tunnetusti erittäin hyvä.

Kannamme vastuun maahantuomistamme tuotteista. Varmistamme aina, että tuotteet on valmistettu ja testattu voimassaolevien asetusten mukaan. Jälkimarkkinointi ja asiakaspalvelu hoituvat takuulla ystävällisesti ja ammattimaisesti.

Myynti perustuu osaavien ja ammattitaitoisten edustajiemme kanssa tehtyihin kausiennakkotilauksiin, sekä Orimattilassa sijaitsevan suuren ja nykyaikaisen logistiikkakeskuksen kautta tehtäviin täydennystoimituksiin.

Yrityksenä suurin voimavaramme on motivoituneet ja sitoutuneet työntekijämme. Olemme innoissamme yhteisistä saavutuksista ja tiedämme mitä teemme. Tarjoamme rennon, mutta vaativan ilmapiirin, missä opitaan tai onnistutaan.

Lue lisää https://suomitrading.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Työnkuvasi meillä tulee meillä rakentumaan muun muassa sosiaalisen median sisällöntuotannosta, esitteiden valmistamisesta, markkinointikirjeiden laatimisesta, tuotekuvauksesta, videoista, markkinointitekstien kehittämisestä ja verkkokaupan ylläpidosta sekä sen ulkoasun päivittämisestä. Työnimikkeesi voidaan sopia osaamisesi mukaan: voit olla esimerkiksi kaupallinen tuottaja, media-assistentti tai B2B e-commerce manager.

Työpaikkamme sijaitsee Lempäälässä, ja teemme töitä toimistotyöajan puitteissa, mutta myös etätyö on mahdollista erikseen sovittaessa.

Arvostamme yrityskulttuurissamme ahkeruutta, joustavuutta, luotettavuutta, tunnollisuutta ja itseohjautuvuutta. Haemme sinua, joka sytyt dynaamisesta markkinasta ja työstä, jossa muutos on luontainen tila.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.11.2021 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi