Superlion / Vaellan

Keski-Suomi

Superlion Oy

Superlion Oy / Vaellan Oy

Vaellan Oy on ylittänyt startup-vaiheen ja on nyt kovassa kasvussa – olemme kymmenkertaistaneet liiketoimintamme viimeisen kuuden kuukauden aikana. Tilauskantamme on ylittänyt miljoonan.

Kasvu tuo mukanaan mahdollisuuksia ja haasteita. Me muutumme startup-yrityksestä lupauksistaan kiinni pitäväksi organisaatioksi, joka palvelee jakeluverkostomme yrityksiä ja toimittaa tuotteet ajallaan. Kanssamme saat mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana.

Olemme dynaaminen ja tehokas organisaatio, jossa on hyvä henki ja yhdessä tekeminen isossa roolissa. Olemme organisaatio, jossa on vapaus tehdä ja toteuttaa. Superlionin omistuksessa on myös muita yrityksiä ja kasvatamme startup-yrityksiä kasvuun. Kesäkuun tullen hakemamme osaaja tulisi Vaellan Oy:n palkkalistoille. Oikealla tekijällä on meillä kasvupolku, jossa vain taivas on rajana.

Lue lisää https://superlion.fi ja http://www.vaellan.com

 

Kaupallinen tuottaja

Haemme riveihimme kaupallisen alan osaajaa monipuolisiin tehtäviin. Työnimikkeesi tulee rakentumaan osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan esimerkiksi hankinta- ja asiakaspalveluhenkilöksi, kumppanipäälliköksi tai jopa liiketoimintajohtajaksi. Työtehtäviisi tulisi sisältymään muun muassa hankinta, yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen, asiakaspalvelu, tuotannon aikataulutus, myynti sekä varaosavarastot ja varaosamyynti.

Teemme yhdessä töitä Jyväskylän tiloissamme Naattiantiellä, eikä etätyö kuulu arkeemme. Ajokortti on työssä tarpeen.

Yrityskulttuurissamme arvostetaan aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Teemme kaikki työmme tunnollisesti ja hoidamme sovitut asiat ajallaan – asiakaskokemus on meille tärkeä, samoin kuin työpaikan hyvä henki. Toivomme sinulta halua kasvaa ja menestyä elämässä, sillä kanssamme kasvumahdollisuudet ovat erinomaiset.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). 

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 7.2.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Keski-Suomen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.