Turku

Synkronex Oy

Synkronex Oy

Me tarjoamme tekniset tuotteet, ratkaisut ja palvelut laivoille ympäri maailmaa. Olemme pienehkö yritys, ja se mahdollistaa omaan työnkuvaan vaikuttamisen. Haluamme hyödyntää jokaisen vahvuuksia. Toimintakulttuurimme on myös hyvin rento: haluamme vain tehdä yhdessä hienoja projekteja. Meillä on vaihtelevia tehtäviä ja mielenkiintoisia työmatkoja, ja kanssamme pääsee perehtymään alaan erittäin kattavasti ja laaja-alaisesti.

 Lue lisää synkronex.com

Myynti-insinööri

Myynti-insinöörinä pääasiallinen työtehtäväsi on laivojen kunnostus- ja uudistusprojektien myyntiä. Lisäksi työhön kuuluu varustamoiden ja telakoiden kontaktointia, asiakaskartoitusta ja uusien projektien hankintaa, asiakasrekisterin ylläpitoa ja mahdollisesti myös projektinhoitoa/ostoja.

Työpaikkamme sijaitsee Pansiossa, Turussa ja työaikamme on 37,5h/viikko. Matkustusvalmius työssä on ehdottomasti eduksi.

Etsimme tiimiimme ulospäin suuntautunutta ja oma-aloitteista myyjää, jolla on nälkää nauttia oman työnsä tuloksista. Haluat ratkaista asiakkaan ongelmia ja olet kiinnostunut ratkaisu- ja asiantuntijamyynnistä. Laivanrakennusalan tai vastaavan alan tuntemus sekä aikaisempi tekninen myyntikokemus ovat erittäin iso plussa.

Työssä tarvitaan ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Tiedustelut työnkuvasta: Jan-Erik Lind, jan-erik.lind@synkronex.com tai 040-566 9760

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 2.9.2019 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.