Mikkeli

Tamora Oy

Tamora Oy

Tamoran perustehtävä on hyvinvointiyhteiskunnan pelastaminen. Siihen kuuluu keskeisesti asiakaslähtöinen uudistuminen, kilpailukyvyn vahvistuminen sekä yksilöiden, yritysten, organisaatioiden ja seutujen menestyksen kehittäminen. 

Katso lisää osoitteessa tamora.fi

Tour Manager

Tamoran Tour Managerilla on hyvin monipuolinen työnkuva ja aikaan ja paikkaan sitoutumaton työ, joka toimii paljolti digitaalisessa ympäristössä. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi digitaalinen markkinointi, tapahtumien järjestäminen ja tiimin tukeminen. Sinulla on vastuu siitä, että tapahtumien yhteydessä sekä asiakkailla että muilla tiimin jäsenillä on kaikki hyvin.

Ylempi korkeakoulututkinto on eduksi. Haemme reipasta, liikkuvaa ja ekstroverttiä persoonaa, joka tykkää olla ihmisten kanssa ja pystyy työskentelemään itsenäisesti. Tehtävä edellyttää ajokorttia.

Tiedustelut työnkuvasta: Jasmiina Sarikoski, p. 0442313388, jasmiina.sarikoski@tamora.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 3.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.