Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy

Lahti

Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy

Teerenpeli Panimo & Tislaamo Oy

Teerenpeli Yhtiöt on lahtelainen, 1994 perustettu perheyritys, joka on syntynyt intohimosta viihtyisää ravintolakulttuuria ja laadukkaita panimo- sekä tislaamotuotteita kohtaan.

Teerenpeli on brändinä arvostettu, tunnustettu tislaamo ja kasvua hakeva yritys, jolla on paljon vientiä ulkomaille. Meillä on tosi hyvä, nuori porukka – keski-ikä 38 vuotta – ja paljon ravintoalan kokemusta joukossamme. Yrityskulttuurissamme arvostetaan molemminpuolista joustavuutta, huumorintajua ja kunnianhimoa edetä ja ottaa vastuuta. Meillä on rento meininki, mutta emme tingi laadusta.

Lue lisää https://www.teerenpeli.com

 

Myyntiassistentti

Haemme myyntiassistenttia panimon ja tislaamon puolelle hyvin monipuolisiin tehtäviin, joilla on iso merkitys toiminnan sujuvuudelle ja asiakaskokemukselle. Tähän mennessä emme ole hyödyntäneet markkinoinnin täyttä potentiaalia, ja haluamme kasvattaa tunnettuutta erityisesti kansainvälisille asiakkaille. 

Tulisit keskittymään yksityisasiakkaisiimme, mutta mikäli paukkuja riittää, pääset toimimaan myös yrityspuolella. Edustat yritystämme asiakasrajapinnassa. Työtehtäviin sisältyy esimerkiksi sähköposteihin vastaamista, verkkokaupan tilausten käsittelyä, tiedottamista, kassan tiliöintiä, panimon myymälän työvuorojen järjestelyitä, markkinointia sekä osaamisen mukaan tuotteiden esittelyä messuilla.

Teemme töitä arkisin pääosin toimistotyöaikaan ja sovimme poikkeuksista erikseen. Osittainen etätyö on mahdollista.

Haemme ennen kaikkea joukkoomme istuvaa asennetta, oppimishalua ja tekemisen meininkiä. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta esimerkiksi vuoropäällikön tai muu alan kokemus ja alkoholituotteista viestimisen lainsäädännön tuntemus on eduksi. Tarvitset työssä hyvää englannin kielen taitoa, myynnillistä pelisilmää ja tujauksen huumorintajua.

Tiedustelut: Tiedusteluihin rekrytoinnista ja koulutuksesta vastaa Joanna Turunen (joanna.turunen@brande.fi). Tiedusteluihin yrityksestä ja työnkuvasta vastaa Markus Honkanen, puh. 040 546 8765 tai markus.honkanen@teerenpeli.com.

Huom! Hakemukset lähetetään Brandelle.

Paikkaa haetaan Digitaalinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 22.8.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > digitaalinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavasta työpaikasta osoitteeseen rekrytointi@brande.fi. Hämeen ELY-keskus toimii yhteistyökumppanina ja rahoittaa 70% koulutuksesta.