Jyväskylä

Teollisuusmeklarit Oy

Teollisuusmeklarit Oy

Teollisuusmeklarit Oy on vakuutusmeklarialan asiantuntijayritys. Toimimme teollisuuden ja asiantuntijayritysten vakuuttamisen, vahinkojenhoidon ja riskienhallinnan tehtävissä yritysten kumppaniyrityksenä. Periaatteena meillä on aina yritysten toimeksiannoissa hoitaa asiakasyritystemme etua.

Tarjoamme mielenkiintoista finanssialan työtä, jossa pääsee tutustumaan yritysten liiketoimintaan vaihtelevissa asiakastilanteissa. Koulutamme ja opastamme sinut tehtäviin finanssialan vaatimusten mukaan ja sen jälkeen pääset itse kehittämään back office -toimintojamme.

Lue lisää teollisuusmeklarit.fi

Toimistonhoitaja/back office -työntekijä

Pääasiallinen työsi on vakuutusmeklaritoimiston back office -työntekijänä. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi:

  • yritysasiakkaiden vakuutusten hoito
  • vakuutusten kilpailutukseen osallistuminen
  • vahinkojen hoitoon osallistuminen
  • uusasiakashankinnan buukkausvaiheeseen osallistuminen

Toivomme sinulta talous/finanssialan koulutusta ja toimisto-ohjelmistojen osaamista. Työssä tarvitaan huolellisuutta ja tarkkuutta sekä asiakaslähtöistä ajattelua. Tämä on asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa olevaa työtä, jossa työn toteutuksen pääsee itse suunnittelemaan mieleiseksi kokonaisuudeksi.

Tiedustelut työnkuvasta: Kari Nissinen, kari.nissinen@teollisuusmeklarit.fi tai 0400 243 330

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja –RekryKoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 17.4. mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.