Kuopio

Titec Oy

Titec Oy

Olemme laajentumiseen ja kasvuun tähtäävä yritys Kuopiossa, ja tarjoamme monipuolisen valikoiman pääasiassa ajoneuvojen lisälaitteita sekä niiden asennus- ja huoltopalvelut. Pääasiakkaina ovat henkilö- ja tavaraliikenteen yritykset.

Meillä on motivoitunut tiimi ja joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuksia. Arvostamme nopeasti uutta oppivia, kädentaitoisia erikoisosaajia.

Katso lisää osoitteessa titec.fi

 

Kaupallinen tuottaja

Kaupallisena tuottajana työnkuvasi painottuu myynnin, markkinoinnin ja tuotteistuksen tehtäviin. Työsi voi sisältää myös tapahtumien organisointia, tuoterekisterin ylläpitoa, reskontraa ja markkinointia, erityisesti sosiaalisen median päivittämistä ja sisällön ja tekstin tuottamista. Töihisi kuuluu myös asiakaspalvelua, jälkimarkkinointia sekä muita myynnin prosesseja.

Aikaisempi myyntikokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Arvostamme kaupallista tai teknistä koulutusta sekä soveltuvaa kokemusta. Toivomme ennen kaikkea rehellistä, joustavaa, oma-aloitteista työyhteisön jäsentä, jolta ei puutu tilannetajua. Graafisten ohjelmien osaaminen (Corel, Adobe) ja käytännön taidot ovat plussaa. Englannin tai ruotsin kielen taito on eduksi, samoin ajokortti.

Tiedustelut työnkuvasta: Timo Lyytinen, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 672 222 tai info@titec.fi

Paikkaa haetaan Kaupallinen tuottaja -rekrykoulutuksen kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka kolmen kuukauden koulutusjakson aikana. Hae mukaan koulutukseen 24.2.2020 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähetä CV ja tieto sinua kiinnostavista yrityksistä osoitteeseen rekrytointi@brande.fi.